Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt om Lady Gagas okända lillasyster – här är Natali Germanotta

29 nov, 2021 
AvJessica Rådne
lady gaga och Natali Germanotta
Lady Gaga, 35, är högaktuell i biofilmen House of Gucci. Vad alla inte vet är att multikonstnären har en modedesigner till lillasyster vid namn Natali Germanotta. Här bekantar vi oss med henne!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 skådisar som jobbat ihop med sina syskonBrand logo
8 skådisar som jobbat ihop med sina syskon

Stefani Germanotta går sedan debuten 2008 under artistnamnet Lady Gaga. Med hits som Poker Face, Paparazzi och Born This Way har hon etablerat sig som en av de klarast lysande stjärnorna på pophimmeln. Lady Gagas flamboyanta stil är minst lika hyllad varför rollen i den nu högaktuella biofilmen House of Gucci, som handlar om ett morddrama i modehuset Gucci, känns given.

Men Stefani/Lady Gaga är inte den enda i familjen Germanotta med konstnärliga drag. Den 29-åriga lillasyrran Natali Germanotta är modedesigner och har klätt sin världsstjärna till storasyster vid flera tillfällen.

Växte upp på Upper Westside i Manhattan

stefani och natali germanotta på röda mattan 2011
Systrarna Stefani och Natali Germanotta sida vid sida på röda mattan 2011.

De två systrarna Stefani och Natali växte upp tillsammans med föräldrarna i finkvarteren på Upper Westside i Manhattan, New York. Pappa Joseph Germanotta var under uppväxten affärsman, och mamma Cynthia Bossett filantrop och entreprenör. I hemmet utövades katolsk tro, och både Natali och Stefani gick i katolsk privat flickskola på Upper East Side. Efter studenten gick Natali vidare till att studera mode på Parsons School of Design som är en filial till universitetet The New School i New York.

Annons

Natali Germanotta har idag ett eget modemärke som heter Topo Studio och är baserat i hemstaden New York. På märkets konto på Instagram visas kreationerna upp, inte sällan bärs de av storasyster Gaga.

Jobbade med storasysterns succéfilm A Star Is Born

natali kramar om storasyster lady gaga vid vinsten på oscarsgalan 2019
Natali gjorde syster Lady Gaga sällskap till Oscarsgalan 2019 och var den första att krama om henne när det stod klart att hon vunnit en statyett.

År 2018 kom succéfilmen A Star Is Born med Lady Gaga och Bradley Cooper i huvudrollerna. På Oscarsgalan året därpå fick filmen hela åtta nomineringar. Den vann för Bästa Sång med ledmotivet Shallow som Lady Gaga själv skrivit. Med på ett hörn i arbetet med filmen fanns även lillasyster Natali som var stylist på inspelningarna.

Samma år som Oscarsvinsten satte Lady Gaga upp en scenshow i Las Vegas, Jazz & Piano, där Natali stod för designen till de många vackra scenkläderna.

Annons

Det heter Natali Germanotta på Instagram

Natali håller en förhållandevis låg profil, sett till hur exponerat storasysterns liv är. Hon har trots det ett öppet konto på Instagram med drygt 50K följare. På kontot germ_aphobenotta visar Natali upp modekreationer, vardagens små stunder och ögonblick från sitt och systerns turnéliv. Bilderna visar inte på någon nuvarande romantisk relation, men gått om fina familjestunder. På pappans födelsedag i augusti 2019 postade Natali en bild med orden ”Älskar dig för alltid”.

Källa: The Sun, Women's Health

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons