Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt om filmen House of Gucci med Lady Gaga och Adam Driver

10 mar, 2021 
AvMoa Alfredsson
House of Gucci med Adam Driver och Lady Gaga
House of Gucci är den kommande storfilmen som berättar den verkliga historien om mordet på modemogulen Maurizio Gucci. Här är allt du behöver veta om thrillern med Adam Driver och Lady Gaga i huvudrollerna!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Mode möter funktion – inspireras av athleisureBrand logo
Mode möter funktion – inspireras av athleisure
House of Gucci – det här handlar filmen omBrand logo
House of Gucci –  det här handlar filmen om

Fansen blev lyriska när Lady Gaga tidigare i år publicerade den första bilden från regissören Ridley Scotts nya mordmysterium House of Gucci där hon spelar mot hyllade Adam Driver. Och modeintresserade världen runt jublar över skådespelarnas 80-talsinspirerade, alpina looks. Men vad är egentligen House of Gucci för film – och när har den premiär? Lugn, ELLE berättar allt om filmen vi längtar lite extra efter!

Vi fick den första riktiga inblicken i filmen när A star is born-stjärnan postade en bild på sin Instagram. Som bildtext skrev hon Signore e Signora Gucci #HouseOfGucci – vilket översatt betyder herr och fru Gucci.

Det handlar House of Gucci om

House of Gucci är en kommande film baserad på en bok med samma namn av författaren Sara Gay Forden – som berättar den riktiga historien om en av världens mest mäktiga modefamiljer. Och mer specifik mordet på Maurizio Gucci som i filmen kommer porträtteras av Adam Driver. Lady Gaga spelar Mr Guccis fru Patrizia Reggiani som senare kom att dömas för mordet på sin make – efter att han planerat att lämna henne för en yngre kvinna. Patrizia Reggiani satt 18 år i fängelse för mordet och släpptes 2016 efter att hon avtjänat sitt straff.

Annons

Adam Driver och Lady Gaga är inte de enda kändisarna som kommer synas på stora duken i House of Gucci. Även Jared Leto och Al Pacino kommer ha roller i storfilmen.

Då har House of Gucci svensk premiär

Mediaföretaget MGM, som äger rättigheterna till filmen, har tidigare sagt att filmen förväntas att ha premiär i slutet av 2021. Och så blir det. House of Gucci har amerikansk premiär den 24 november. Och enligt SF blir det svensk premiär bara två dagar senare, alltså den 26 november 2021.

Se bilderna från inspelningen av House of Gucci

Foto: TT

Lady Gaga och Adam Driver i House of Gucci.
Annons
Lady Gaga strålar i House of Gucci
Kärleken spirar i House of Gucci.
Annons
Gullig bild på Adam Driver och Lady Gaga i House of Gucci.
Adam Driver och Lady Gaga åker motorcykel.
Annons
House of Gucci, Behind The Scenes
Lady Gaga i päls.
Annons
Lady Gaga och Al Pacino
Lady Gaga i vitt
Annons
Lady Gaga och Adam Driver.
Lady Gaga spelar svarta änkan.
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons