Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Allt vi vet om den kommande serien Daisy Jones and the six

09 dec, 2022 
AvPenellope Ness
Vi väntar med spänning på den nya serien Daisy Jones and the six
Samla ihop bokklubben för snart släpps serieversionen av boken Daisy Jones and the six. Vi kommer att få följa med tillbaka till 70-talets stökiga musikscen – här är allt vi vet om den kommande serien!
Annons

Vad handlar DAISY JONES AND THE SIX om?

Daisy Jones and the six följer ett rockband från deras begynnelse i Los Angeles till att bli ett av de mest legendariska banden i världen och utforskar orsaken till deras splittring under toppen av deras karriär.

Den kommande Amazon prime-serien är baserad på Taylor Jenkins Reids bok. Författaren har berättat att hon delvis inspirerades av sin uppväxt och av att se bandet Fleetwood mac och deras framträdanden på tv.

När har DAISY JONES AND THE SIX premiär?

Riley Keough har postat flera bilder på instagram, allt från inspelningen till den här postern.

Daisy Jones and the six är en miniserien kommer sammanlagt att bestå av tio avsnitt och ska ha en dokumentär-liknande känsla. Storyn följer ett gäng fritänkande musiker som lever i en oberäknelig värld under 70-talet.

Annons

Serien kommer att ha premiär den 3 mars 2023 på Amazon prime video.

Producenterna, som även är gifta, är Scott Neustadter och Lauren Levy Neustadter. Scott är manusförfattaren och producenten till flera framgångsrika filmer som John Greens The fault in our stars och The spectacular now. Lauren är bland annat ansvarig för TV och film på Reese Witherspoons produktionsbolag Hello sunshine.

Vilka skådisar är med i Daisy Jones and the six?

Seriens stjärnspäckade cast
Riley Keoughs nostalgiska post på instagram som visar upp hela gänget på första dagen av inspelningen.

Seriens stjärnspäckade cast består bland annat av Riley Keough spelar Daisy Jones och Sam Claflin spelar bandets alkoholiserade frontman Billy Dunne. Camila Morrone spelar Camila Dunne och Will Harrison är Graham Dunne. Sebastian Chacon spelar trummisen Warren Rhodes och Suki Waterhouse syns som bandmedlemmen Karen Sirko som spelar keyboard.

Keough, som är barnbarn till Elvis Presley, berättade för Vanity fair att hon var tvungen att lära sig sjunga under sin audition och tillbringade långa sessioner med en professionell sångcoach.

Och ryktet säger att Sam Claflin också behövde lära sig spela gitarr för seriens skull. Skådespelarna är alla överens om att de kommit varandra mycket nära under inspelningen.

Här är 5 Feelgood-serier på NetflixBrand logo
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix

Källa: Vanity Fair Foto: Instagram /@rileykeough

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons