Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Alicia Vikander och Michael Fassbender på röda mattan för första gången sedan barnet

22 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Michael Fassbender och Alicia Vikander
Hollywoodparet Alicia Vikander och Michael Fassbender håller allt som oftast relationen för sig själva.
Men nu har de varit och poserat på röda mattan tillsammans.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 gånger svenska Hollywood-kändisar nailat röda mattan-lookenBrand logo
7 gånger svenska Hollywood-kändisar nailat röda mattan-looken

Förra sommaren syntes Alicia Vikander och maken Michael Fassbender för första gången ihop med sitt lilla barn.

I en intervju med Harpers Bazaar från tidigare i år öppnade hon upp och berättade att det inte varit helt lätt för henne att bli gravid.

– Jag försökte bli gravid under en period. Så det fanns tuffa perioder där under karantänen. Jag kämpade en tid, säger hon och menar att hon inte var helt säker på att hon skulle vara öppen med gravidkampen.

– Men så stannade jag upp och tänkte: ”Bör jag berätta om det här?” Och sedan landade jag i att det nog är många kvinnor som går igenom det här. Det är ju något universellt. Och det är tufft.

Annons

Vikander om första tiden med barnet

Alicia Vikander och Michael Fassbender, som träffades 2014, pratar sällan om sitt privatliv, men i intervjun berättar hon att det fanns en tid då hon inte trodde att hon skulle bli gravid. Hon berättar också hur livet där hemme ter sig.

– Under pandemin fick jag och min man chansen att bara vara hemma, laga mat falla in i rutiner. Vi arbetade lite och möttes upp med lite andra familjer, vi tränade tillsammans, säger hon och berättar att de hårda restriktionerna i Frankrike, där de höll till under stora delar av pandemin, gjorde att de valde att tillbringa mycket tid hemma.

Nya röda mattan-bilderna på paret

Nu har de kunnat vara ute mer, och i helgen var de på filmfestivalen i Cannes tillsammans. Och då passade de på att göra ett sällsynt stopp framför kamerorna på röda mattan inför Vanity Fair och Louis Vuitton middagsbjudning.

Fassbender bar en mörkblå kostym med vit skjorta och svarta skor, medan Alicia Vikander hade en svart klänning med gulddetaljer och en svart handväska.

Det här är, enligt People, den första gången de går på röda mattan tillsammans sedan 2020 när de visade upp sig på premiären för Calm With Horses som Michael Fassbender var med och producerade.

Alicia Vikander och Michael Fassbender var redo för fest i Cannes.
Alicia Vikander och Michael Fassbender var redo för fest i Cannes.

De syntes senare också på visningen av Holy Spider är gjord av Ali Abbasis Holy Spider. Fassbender hade då en svart smoking och Vikander hade en glittrande guldig klänning på sigm

Holy Spider är gjord av den svensk-iranske regissören Ali Abbasi.
Holy Spider är gjord av den svensk-iranske regissören Ali Abbasi.

Foto: TT

Annons