Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Alice Stenlöf öppnar upp om uppbrottet från Jireel

27 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Alice Stenlöf
Nyligen gästade influencern Alice Stenlöf Morgonpasset i P3 där hon fick frågan vad som egentligen hände mellan henne och Jireel – och varför de valde att gå skilda vägar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Alice Stenlöf om dejtinglivetBrand logo
Alice Stenlöf om  dejtinglivet

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira gjorde slut i februari 2021 efter 6 månader tillsammans. När de gick ut med sin romans ett halvår tidigare, skapades buzz kring paret och beskedet om att de gjort slut förvånade fansen. Nu berättar Alice vad det va som låg till grund för uppbrottet.

Alice Stenlöf och Jireels uppbrott

Det var på Instagram som Jireel berättade att parets kärleksresa tagit slut, efter att många spekulerat om ett uppbrott.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt” skrev artisten i en story på Instagram och fortsatte:

Annons

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män. Men så var aldrig fallet för oss. Som många har märkt är det många känslor involverade som har reflekterats i vårt förhållande och i sociala medier. Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period.”

Alice har sedan dess varit sparsam med att dela med sig av några detaljer varför de gjort slut – fram tills nu.

Jireel
Jireel på Grammisgalan.

Därför tog det slut mellan Alice och Jireel

Nyligen gästade influencern Morgonpasset i P3, där hon fick frågan vad det egentligen var som hände mellan de två.

– Vi funkade inte ihop, berättade Alice.

– Jag tror bara att vissa personer har man en fin relation med under en period, och sen ska det få fortsätta vara fint så då är det bäst att man går separata vägar.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons