Alice Stenlöf bekräftar återföreningen med exet Jireel

alice stenlöf

Alice Stenlöf och Jireel bekräftar efter sommarens spekulationer att de hittat tillbaka till varandra sedan uppbrottet i februari i år. Bilder visar hur de njuter tillsammans av en god middag på restaurang.
26 september, 2021
TV: 5 saker om Alice Stenlöf du kanske inte visste
1:04

Efter reklamen: TV: 5 saker om Alice Stenlöf du kanske inte visste

(1:04)

Slå på ljud

Ostron, tryffelpasta och pizza med prosciutto stod på menyn när Alice Stenlöf, 25, och Jireel Lavia Pereira, 21, gick på dejt i helgen. Efter en tid av spekulationer bekräftar Alice nu att ex-paret har hittat tillbaka till varandra.

Visar upp kärleken på Instagram

Det är i en serie bilder på respektive Instagram story som Alice och Jireel visar upp att de är tillsammans igen. ”Dejtkväll förslag 1”, skriver Alice och postar bild på en outfit inför kvällen.

Strax efter kommer bilder i både hennes och Jireels story som gör det lätt att räkna ut att de är på middag ihop.

alice bild på tryffelpasta

Alice postar bild på tryffelpasta...

jireels bild på tryffelpasta

... Jireel postar bild på tryffelpasta!

alice bild på ostron

Alice postar bild på ostron...

jireel bild på ostron

... och Jireel postar bild på ostron.

Därför tog det slut melan Alice Stenlöf och Jireel

Influencern och artisten började dejta sommaren 2020 efter att Alice lämnat sin sex år långa relation med Philip Wong. Under fjolhösten kunde vi sedan följa den nya kärlekssagan på sociala medier där Alice och Jireel delade med sig av sina många romantiska stunder. I början på 2021 berättade Jireel att han valt att lämna förhållandet.

”Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev han på Instagram story och passade även på att dementera ett rykte.

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män. Men så var aldrig fallet för oss”.

Sågs ihop under sommaren

Under sommaren började Alice och Jireel ses tillsammans igen bland folk. I augusti såg vittnen dem tätt ihop inne på Gröna Lund. I början på september postade en pr-byrå mingelbilder från öppningen av Pradas nya pop-upbutik i Stockholm. På plats fanns Alice och Jireel som log in i kameran. Nu har ytterligare tre veckor gått och paret är redo att bekräfta återföreningen.

Foto: Instagram

TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:28

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:28)

Slå på ljud