Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira återförenade på ny bild

03 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira bekräftade i början av året att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Nu, ett par månader senare, har det tidigare paret fångats på bild ihop!
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira bekräftade i början av året att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Nu, ett par månader senare, har det tidigare paret fångats på bild ihop!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssagaBrand logo
TV: Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Pereira blev ett par under sommaren 2020, och kilade stadigt i ett par månader innan de slutade dyka upp i varandras sociala kanaler. I samma veva var Alice öppen med att hon inte mådde särskilt bra, och det spekulerades en hel del kring att paret skulle ha gått skilda vägar.

Och så var det. I februari i år bekräftade Jireel att han och Alice gjort slut.

Nya bilden på Alice Stenlöf och Jireel

Efter månader isär började det under sommaren återigen spekuleras i om paret hittat tillbaka till varandra, efter att flera sett Alice och Jireel tillsammans. Bland annat tätt ihop på Gröna Lund i augusti.

Annons

I augusti släppte även Jireel sin nya låt Passé, med rader som ”Kärleken var stark, men den blev för kort. Nu när det är passé, kan vi börja om?” och ”Jag brukar bara ge det en chans, fast med dig vill jag testa igen”. Men att låten skulle handla om relationen med Alice, eller om honom själv för den delen, är ingenting han pratat om.

Vad Alice tycker om låten? ”It's a banger”, skrev hon under en frågestund på sin Instagram story i veckan.

Hur deras relation är idag har ingen av dem uttalat sig om, men nu har Alice och Jireel fångats på bild ihop, under ett event för Pradas nya pop-up.

Alice Stenlöf och Jireel på ny bild 2021
Foto: Instagram/Pierre Björk

Uppbrottet från Philip Wong

Under våren, samma år som hon fann kärleken i Jireel, bröt Alice upp med dåvarande pojkvännen Philip Wong efter sex år tillsammans. Ex-paret hade då nyligen köpt en lägenhet i Vasastan i Stockholm, men efter uppbrottet köpte Alice ut Philip och gjorde den nya lägenheten till hennes egna.

Foto: Instagram

TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons