Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Aino Jawo från Icona Pop är (också) gravid

05 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AINO JAWO FRÅN ICONA POP ÄR (OCKSÅ) GRAVIDS
Nyligen avslöjade Caroline Hjelt från popduon Icona Pop att hon var gravid, och nu visar det sig att Aino Jawo, den andra halvan från popduon också går runt med en bulle i ugnen! Och inte nog med det, båda har beräknad förlossning i juli.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Aino Jawo från Icona Pop har blivit mammaBrand logo
Aino Jawo från Icona Pop har blivit mamma

Artisterna Aino Jawo och Caroline Hjelt har sedan de bildade Icona Pop för tolv år sedan haft hela världen som sin arbetsplats. De har turnerat världen runt och spelat inför tusentals fans. Men sedan kom pandemin och Hollywood-livet borta i Los Angeles byttes ut till en mer stillsam vardag tillbaka i moderlandet och Stockholm.

– I den här tiden så drömmer vi om att få spela live igen. Alltså, törsten efter att få vara på turné. Festivalsommar. Träffa våra fans. Det är det vi drömmer om allra mest just nu. Dra på världsturné, berättade popduon för ELLE i somras.

Aino Jawo och Caroline Hjelts relation genom åren

Bandet mellan Aino Jawo och Caroline Hjelt är starkt, det går inte att ta miste på. Under åren sedan släppet av I love it 2013 då de tog världen med storm har de varit bästa vänner, bästa kollegor och bästa roomiesar. Och det blir sällan gnabb.

Annons

– Vi har diskussioner och vi har bråkat någon gång, men det är väldigt sällan. Det är nästan aldrig på grund av att något har hänt mellan mig och Carro, utan mer för att det är stressigt runt omkring, förklarade Aino Jawo och fortsatte:

– Under årens gång tror jag också att vi har förstått att vi jobbar på väldigt olika sätt, och att vi har accepterat de olikheterna.

– Att vi är olika gör nog att det fungerar. Det hade varit vidrigt att vara i ett band med en till som var precis som en själv, fyllde Caroline Hjelt i.

Aino Jawo om graviditeten: Vårat lilla mirakel

Och nu kommer ännu ett bevis på att det starka bandet mellan tjejerna är just starkt – nu när de båda går runt och är gravida samtidigt! Både Caroline Hjelt och Aino Jawo har lyckats skapa varsin corona-baby. I april meddelade Aino Jawo att hon och pojkvännen Valdemar Fredriksson väntar sitt första barn.

”Vårat lilla mirakel”, berättade hon på sina sociala medier.

Och precis som gravida Caroline Hjelt och hennes pojkvän Yoyes – beräknas Ainos Icona Pop-bebis komma i juli.

Foto: TT/Instagram

Annons