Adele om nya pojkvännen Rich Paul: ”Jag är besatt”

Adele

Adele har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Simon Konecki. I en intervju med amerikanska ELLE berättar Adele om den svåra vägen tillbaka efter skilsmässan och om framtidsplanerna med sportagenten Rich Paul.
16 augusti, 2022
VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022
0:59

Efter reklamen: VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

(0:59)

Slå på ljud

Adele har minst sagt haft ett par händelserika år. Hon har skiljt sig, släppt sitt fjärde album 30, blivit tvungen att ställa in sin storslagna show i Las Vegas – bara timmar innan premiären, och hittat kärleken på nytt. Nu berättar Adele om vägen tillbaka från skilsmässan och de pirriga känslorna för sportagenten Rich Paul.

13 kändispar som gjort slut 2022

Adele efter skilsmässan från Simon Konecki

Strax efter Adele skilt sig från maken Simon Konecki, 2019, möttes hon dessutom av en pandemi. I en intervju med amerikanska ELLE berättar Adele om perioden som innefattade en stor sorg efter ett äktenskap som tagit slut, och den påtagliga ensamheten som fick ytterligare effekt i pandemin. Hon fick återkommande panikångestattacker och började senare spela in ljudklipp där hon gråter – som också hamnade i låtarna på albumet 30.

Sakta men säkert började Adele hitta tillbaka till sig själv. Hon berättar att hon började gå i terapi och testa på typiska LA-trender som ljudbad och meditation. Hon började även lyfta vikter och boxas vilket fick henne att känna sig stark.

Nya pojkvännen Rich Paul

Men den främsta anledningen som fick Adele att bli lycklig igen, var att hon blev störtförälskad i sportagenten Rich Paul.

– Jag har aldrig varit såhär kär någonsin, jag är besatt av honom, berättar Adele för ELLE.

Hon berättar att de från en början träffades som vänner, men att vänskapen över tid utvecklades till en romans. 2021 gjorde de sitt första offentliga framträdande när de gick på NBA-finalen tillsammans.

Paul har tre barn från ett tidigare förhållande och tillsammans med Adeles son Angelo, bildar de nu en ny familj i ett nyköpt hus i Beverly Hills.

Adele och Rich

Adele och Rich

Adele om att gifta sig igen

Inför för framtiden hintar Adele om att hon inte är främmande för att gifta sig igen – snarare tvärtom. På frågan om hon är förlovad svarar hon bara flera gånger om, att hon inte är gift.

– Nej nej, jag är inte gift. Jag är bara sååå kär! Jag är lyckligare än någonsin, jag hade lika gärna kunnat vara gift nu, berättar Adele och avslöjar även framtidsplanerna att skaffa barn.

– Jag vill definitivt ha fler barn också. Jag är en hemmaperson och en matriark. Ett stabilt liv hjälper mig också att utvecklas inom min musik, berättar Adele.

Källa: ELLE US, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Bella Hadids bästa looks på röda mattan
0:60

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Bella Hadids bästa looks på röda mattan

(0:60)

Slå på ljud