Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Adele om nya pojkvännen Rich Paul: ”Jag är besatt”

16 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Adele
Adele har hittat kärleken igen efter uppbrottet från Simon Konecki. I en intervju med amerikanska ELLE berättar Adele om den svåra vägen tillbaka efter skilsmässan och om framtidsplanerna med sportagenten Rich Paul.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
VIDEO: Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

Adele har minst sagt haft ett par händelserika år. Hon har skiljt sig, släppt sitt fjärde album 30, blivit tvungen att ställa in sin storslagna show i Las Vegas – bara timmar innan premiären, och hittat kärleken på nytt. Nu berättar Adele om vägen tillbaka från skilsmässan och de pirriga känslorna för sportagenten Rich Paul.

Adele efter skilsmässan från Simon Konecki

Strax efter Adele skilt sig från maken Simon Konecki, 2019, möttes hon dessutom av en pandemi. I en intervju med amerikanska ELLE berättar Adele om perioden som innefattade en stor sorg efter ett äktenskap som tagit slut, och den påtagliga ensamheten som fick ytterligare effekt i pandemin. Hon fick återkommande panikångestattacker och började senare spela in ljudklipp där hon gråter – som också hamnade i låtarna på albumet 30.

Annons

Sakta men säkert började Adele hitta tillbaka till sig själv. Hon berättar att hon började gå i terapi och testa på typiska LA-trender som ljudbad och meditation. Hon började även lyfta vikter och boxas vilket fick henne att känna sig stark.

Nya pojkvännen Rich Paul

Men den främsta anledningen som fick Adele att bli lycklig igen, var att hon blev störtförälskad i sportagenten Rich Paul.

– Jag har aldrig varit såhär kär någonsin, jag är besatt av honom, berättar Adele för ELLE.

Annons

Hon berättar att de från en början träffades som vänner, men att vänskapen över tid utvecklades till en romans. 2021 gjorde de sitt första offentliga framträdande när de gick på NBA-finalen tillsammans.

Paul har tre barn från ett tidigare förhållande och tillsammans med Adeles son Angelo, bildar de nu en ny familj i ett nyköpt hus i Beverly Hills.

Adele och Rich
Adele och Rich

Adele om att gifta sig igen

Inför för framtiden hintar Adele om att hon inte är främmande för att gifta sig igen – snarare tvärtom. På frågan om hon är förlovad svarar hon bara flera gånger om, att hon inte är gift.

Annons

– Nej nej, jag är inte gift. Jag är bara sååå kär! Jag är lyckligare än någonsin, jag hade lika gärna kunnat vara gift nu, berättar Adele och avslöjar även framtidsplanerna att skaffa barn.

– Jag vill definitivt ha fler barn också. Jag är en hemmaperson och en matriark. Ett stabilt liv hjälper mig också att utvecklas inom min musik, berättar Adele.

Källa: ELLE US, Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Bella Hadids bästa looks på röda mattanBrand logo
SE OCKSÅ: Bella Hadids bästa looks på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons