6 saker vi undrar över i Carries lägenhet i SATC

carrie vid sin dator

Handen upp alla som drömt om att byta liv med Carrie Bradshaw? Fast... vid närmare eftertanke kanske det inte är så eftersträvansvärt – för det pågår en del märkliga saker i Carries drömmiga lya.
13 januari, 2021

Att Carrie ens kan bo i den lägenhet hon gör, med tanke på att hon inte direkt verkar arbeta ihjäl sig, och har en ganska högtflygande livsstil, är en fråga i sig.

Dessutom får man veta i SATC 2 att hon har lägenheten kvar efter att hon gift sig med Big, och den bara står där, utan att någon bor där?

Nåväl, lägenheten är som sagt en bohemisk dröm – men, filmteamet har faktiskt gjort en del missar under inspelningen. Kolla bara in de här märkliga frågetecknen.

6 bloopers i Carries lägenhet i Sex and the City

Entrén

Trappan upp till Carries lägenhet är en av de mest ikoniska entréerna i tv-historien. Så många scener har utspelat sig på Carries trappa. Men trappen och dörren är inte densamma genom seriens gång! Hökögda tittare har noterat att hela fyra olika varianter syns under de sex säsongerna. De adresser som förknippas mest med Carries lägenhet ligger på 64 och 66 Perry Street i New York.

Köket

Köket används sällan – ugnen är till för att förvara tröjor i. Att laga mat är inte Carries grej, hon föredrar att äta ute. Det kan man iofs förstå när man ser det märkliga upplägget i köket – i samma avsnitt, när Aleksandr lagar mat till henne försvinner plötsligt väggen bakom micron?

Väggfärgen

Ok för att det kan vara kul att måla om då och då – men Carrie verkar göra både det och möblera om ovanligt ofta?

Vart tog elementet vägen?

Gamla rejäla element är vanligt förekommande i den typen av hus Carrie bor i. I serien syns elementet tydligt, men i första filmen är det plötsligt puts väck?

Om inte Carrie släppte in dem – vem gjorde det då?

Vid ett flertal tillfällen blir Carrie förvånad över gäster som står vid hennes dörr. Men – vem släppte in dem alla dessa gånger? (Carrie har ju porttelefon.)

Fönstret som ändrar storlek

Carries klassiska New York-badrum är en dröm för många. Halvkaklat med gammaldags porslin och badkar. Men det lämnar också en del frågetecken. Exempelvis verkar fönstret ändra storlek mellan avsnitten? Hur? Och varför?

Foto: Skärmdumpar

Källa: Screenrant

LÄS MER:

Så slutade Sex and the city sist – minns du?

Sex And The City kommer tillbaka – här är allt vi vet

Carrie Bradshaws pojkvänner rankade – från värst till bäst

Missa inte

Här är killarna som kommer tillbaka i nya Sex and the city

Nya uppgifter om And just like that...

7 gånger Sarah JP klätt sig exakt som Carrie Bradshaw

Wow!

8 oförglömliga bröllopsklänningar från filmer och tv-serier

Drömklänningar!