Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

6 saker som tyder på att Taylor Swift dejtar Travis Kelce

26 sep, 2023 
AvLouise Berglund
Taylor Swift Tracis Kelce romansrykten
Foto: TT
Taylor Swift + Travis Kelce = kanske. Eller? Här är sex saker som tyder på att världsstjärnan dejtar NFL-spelaren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE pop #25 – Taylor Swifts upprörande kärlekslivBrand logo
ELLE pop #25 – Taylor Swifts upprörande kärleksliv

Det finns ett nytt romansrykte i stan. Taylor Swift sägs dejta NFL-spelaren Travis Kelce. Hela internet pratar om det och diskussionerna tog verklig fart efter att Taylor besökt Travis match i Kansas under söndagen. Dessutom har de setts köra runt i en bil tillsammans (i solnedgången!).

På Taylor Swifts första album från 2006 sjunger hon ”I'll be 87, you'll be 89”. Otrolig slump att hon råkade sjunga just de siffrorna ändå, eftersom hon själv ofta använder sig av nummer 89 (året då hon är född och även titeln på ett av hennes album) och Travis Kelce har just nummer 87 på plan.

Annons

Enligt Tiktok betyder detta att hon manifesterat honom men jag känner att där kanske gränsen för vad som får kallas bevis går. Det känns som att vi får hålla oss till hårda fakta istället.

Här är 6 saker som tyder på att Taylor Swift dejtar Travis Kelce:

1. Taylor Swift går på Travis Kelce match

Taylor Swift på Travis Kelce NFL-match
Taylor Swift och Travis Kelce mamma Donna Kelce på NFL-match söndagen den 24 september då Kansas city chiefs mötte Chicago bears på Arrowhead stadium i Kansas.Foto: TT/Denny Medley

Under söndagen var Taylor Swift på Travis Kelce match på Arrowhead stadium i Kansas. Swift hade dessutom inte vilken plats som helst utan satt i Travis svit där även hans mamma, ikonen Donna Kelce satt. Hon är morsa till inte bara en NFL-spelare utan två. Travis storebror Jason spelar nämligen också i NFL. Den som hängt på Tiktok vet att de två bröderna möttes i Superbowl i februari. Lillebrors lag Kansas city chiefs vann.

Annons

2. Taylor Swift umgås med Travis Kelce mamma

Taylor Swift och Donna Kelce
Taylor Swift och mamma Donna Kelce hejade tillsammans!Foto: TT

På bilder från sviten tagna under matchen syns hur Taylor Swift sitter bredvid mamma Donna. De två pratade, skrattade och hejade tillsammans under matchen. Båda var iklädda lagfärgerna – rött och vitt. Mamma Donna i en tröja med Travis nummer 87 på och Swift i en jacka. Bevisen hade absolut varit starkare om Taylor också burit hans nummer. Men man kan inte få allt!

3. Taylor Swift och Travis Kelce lämnar matchen ihop

@nfl

p solid day for the two of them 🫡 #taylorswift #traviskelce #kansascitychiefs #nfl (via JarrettPayton/X)

♬ original sound - NFL

Efter matchen fångades Travis och Taylor på video tillsammans, fortfarande inne på arenan. Han i en ny look, alltså ombytt och duschad. Alla som någonsin väntat på en sportkille efter match vet att det ändå tar en stund i omklädningsrummet att bli fräsch och byta om till en ny outfit.

Annons

Travis och Taylor fångades även på bild senare samma kväll, då de åkte i Travis vintagcab tillsammans i solnedgången. Det här fick såklart fansen att i kör vråla getaway car och den romantiska stunden har kallats för den amerikanska motsvarigheten till det brittiska kungahusets bröllop. Intensiv liknelse? Swifties är inte direkt kända för att ta det lugnt (sagt med kärlek!).

4. Travis Kelce är på Taylor Swifts konsert

I juli besökte Travis Kelce Taylor Swifts konsert, som hölls på samma stadium som han spelar fotboll på. Att gå på en världsartist konsert som råkar spela i staden du faktiskt spelar amerikansk fotboll i är kanske inget bevis i sig. Men det går åtminstone att konstatera att han var en väldigt engagerad konsertbesökare eftersom han fångades på video när han ägnade sig åt en äkta swiftie-aktivitet: Att byta armband med fans.

Annons

5. Travis Kelce pratar om Taylor Swift i flera poddar

Travis Kelce
Travis Kelce på träningsläger tidigare under sommaren.Foto: TT/Charlie Riedel

I podden The Pat McAfee show berättar Travis Kelce att han bjudit in Taylor Swift till matchen. Det framgår inte hur inbjudan levererades men han berättar att han sagt till henne att:

”Jag har sett dig rocka scenen på Arrowhead. Du måste kanske komma och se mig rocka scenen på Arrowhead och se vilken som är mest lit”.

Han avslöjade dessutom i sin egen podd han driver med sin storebror, att han faktiskt velat ge Taylor sitt telefonummer under konsertkvällen. Planen var att ge ett armband till henne med sitt nummer men han lyckades inte.

Annons

I ytterligare ett poddavsnitt, som släpptes efter att Taylor gästat matchen kommenterar Travis det faktum att hon var där. Han säger att hon såg otrolig ut och berättar om hur hon high fiveat med hans mamma och säger att det definitivt är en match han kommer minnas.

6. Sportkommentatorerna är engagerade i romansryktena mellan Travis Kelce och Taylor Swift

Travis Kelce kommenterar på NFL-kommentators Instagram
Notera Travis Kelce kommentar på inlägger fullt med Taylor Swift-referenser!Foto: Instagram

Dessutom har sportkommentatorerna hakat på. Inför matchen droppade Rich Eisen (som jobbar på NFL Network) inte bara en utan flera Taylor Swift-referenser. Han sa till exempel att Travis hittat ett ”blank space” och att Travis kommer visa sig vara en ”anti-hero”. Och inte nog med det. Eisen publicerade även ett inlägg på insta med caption ”Look what you made me do”, där han dessutom taggat Travis Kelce. Och här blir det ännu mer spännande. Travis har kommenterat posten med orden ”Well played Rich…. Well played” följt av en klappa händerna-emoji och en skratt-emoji. Kommentaren har i skrivande stund över 5000 likes.

7 rikaste kändiskvinnorna 2023Brand logo
7 rikaste kändiskvinnorna 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons