Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

5 moments från Lollapalooza vi inte kan sluta prata om

03 jul, 2023 
AvLouise Berglund
Artister Lollapalooza 2023
Twerk och tvärflöjt, hemliga gäster och såklart – tonen som borde göra Céline Dion orolig. Både artisterna och gästerna trotsade regnet under årets Lollapalooza i Stockholm. Här är fem saker från helgen vi inte kan sluta snacka om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Memory lane med Molly HammarBrand logo
Memory lane med Molly Hammar

Årets Lollapallooza gick av stapeln på Gärdet mellan torsdag till lördag. Och besökarna fick både strålande sommarväder – och spöregn! Äkta svensk festival! Men regnet stoppade varken besökarna eller artisterna.

Här är fem moments vi inte kan sluta prata om från Lollapalooza 2023:

1. Zara Larsson visade var skåpet ska stå

@zaralarsson

A day in my life so to say so to say

♬ original sound - Zara Larsson

När Zara Larsson prydde omslaget på ELLE sa hon ”Jag ska bli nummer ett”. Och helgens festival bevisade bara att det inte finns någon tvekan om att det uttalandet fortfarande gäller. På scen rev hon av en show som hyllades på sociala medier. Hitlåt efter hitlåt, genomarbetad koreografi och som en extra bonus: Ett gästframträdande ihop med självaste Carola!

Annons

2. Molly Hammars otroliga ton

Jag vet inte vad Molly Hammars stämband är gjorda av. Rent guld? Diamanter? Annat?! Hon har själv kallat den långa tonen (tonerna!) hon höll under sitt framträdande som ”ansökan till att vara förband till Beyoncé”. Och jag kan bara hålla med. Jag vet inte hur många gånger jag kollat på klippet Molly själv publicerat på Tiktok. Men jag får rysningar varje gång. GÅS. HUD.

3. Daniela Rathana ägde i regnet

Daniela Rathana på Lollapalooza 2023
Daniela Rathana under fredagen på Lollapalooza på Gärdet.

Om det finns någon som kan trotsa regn och inte påverkas av det är det Daniela Rathana. Att det öste ner stoppade inte henne från att twerka liggandes på scengolvet – eller från att göra fashion statements. Och det tackar vi för! Stockholms kanske kaxigaste men ödmjukaste artist bjöd på snygg show – med Miriam Bryant som gäst!

Annons

4. Lizzos existens – och tvärflöjt

Lizzo på Lollapalooza i Stockholm
Lizzo var huvudakt under fredagen på Lollapalooza.

Lizzos första stora spelning i Sverige! Bara det räcker väl för att kvala in på den här listan?! Tvärflöjten var även den på svensk mark! Grammyvinnaren avslutade kvällen på fredagen och hade dessutom med två extra personer med varsin tvärflöjt på scen. Trippel flöjt!

5. Lil Nas X blå pälsboots tog över sociala medier

Jag har aldrig sett så många instastories med blå päls som jag gjorde i helgen. Lil Nas X levde sitt bästa liv på scenen iklädd blå pälsiga boots. Looken fick mig att tänka på tv-spelskaraktären Sonic. Lil Nas X hade dessutom lika mycket energi som den blå igelkotten. Har någon någonsin tagit sig så snabbt från ena sidan scenen till den andra? Jag tvivlar på det! Den blå looken med päls var dessutom inte den enda. I ett av sina ombyten dök han upp i chaps klädda med vit lång päls. Varmt, men vad gör man inte för en bra look?!

Lollapalooza 2023: Omar Rudberg om sin festivaloutfitBrand logo
Lollapalooza 2023: Omar Rudberg om sin festivaloutfit
Annons