Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

00-talets största modeller återförenas i Skims nya kampanj

05 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Candice Swanepoel, Tyra Banks, Kim Kardashian, Heidi Klum och Alessandra Ambrosio
Kim Kardashian, Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum och Alessandra Ambrosio – alla samlade på en och samma bild. Ja, du läste rätt! Läs allt om den ikoniska Skims-plåtningen här!
Annons
Kardashian har klätt ut sin ödla i SKIMS – därför är det en dålig idé enligt djurexpertenBrand logo
Kardashian har klätt ut sin ödla i SKIMS – därför är det en dålig idé enligt djurexperten

När Kim Kardashian gör något så blir det storlaget, så bara är det. Året var 2019 när hon lanserade sitt varumärke, Skims. Idag är varumärket, som säljer shapewear, underkläder och lyxiga loungwearplagg, känt världen över och extremt populärt.

Skims produkter jobbar för att framhäva kroppen – inte platta till. De finns i ett stort storleksspann och i många olika hudtoner för att passa så många som möjligt.

– Jag har verkligen skapat allt som jag inte sett förut. Ett stort problem för mig har varit sömmar. Jag satte på mig något och så var det en söm precis i mitten framtill. Och hade du något tight på dig så såg du alltid sömmen och det såg ut som ett par trosor. Jag ville säkerställa att mina Skims verkligen var utan sömmar och att de skulle kännas bekväma, har Kim tidigare berättat om varumärket i en intervju med Amerikansk ELLE.

Annons

Victoria's secret-eliten återförenas i Skims-kampanj

På Instagram marknadsför Kim själv varumärket flitigt. Nyligen avslöjade hon att en ny kollektion med badkläder nu släpps inför sommaren 2022.

Som den modell Kim själv är så syns hon ofta själv fronta kampanjer för Skims. Men inför den senaste kampanjplåtningen har nu Kim tagit in några andra superproffs förutom sig själv.

På en bild som Kim delat på Instagram modellar 00-talets absolut största modeller tillsammans med Kim. Candice Swanepoel, Tyra Banks, Heidi Klum och Alessandra Ambrosio.

Att se dessa toppmodeller i en och samma bild slängde oss tillbaka till America's Next Top Model, The Tyra Banks Show och självklart framförallt Victoria's secret fashion show.

Och det var inte bara vi som tappade hakan när bilden poppade upp i Instagram-flödet. Fans världen över är lyriska över bilden som, i skrivande stund, har över två miljoner likes! I inlägget avslöjar Kim dessutom vad som egentligen hände under plåtningen – hon skulle själv inte ens ha medverkat.

Annons

”OK så jag skulle egentligen inte vara med i den här Skims-kampanjen men jag kikade förbi och hoppade in ändå för det var bara för ikonsikt. Introducerar Tyra, Heidi, Alessandra och Candice i våran signaturkollektion Skims Fits Everybody”, skriver Kim.

Helt rätt beslut säger vi!

Tyra Banks egna ord om plåtningen med Kim Kardashian

Även Tyra Banks har uttalat sig om kampanjen i en intervju med Harper's Bazaar.

– Jag hade så himla kul när jag jobbade med Kim, Heidi, Alessandra och Candice för Skims. Jag har inte modellat i underkläder på bild sedan jag avslutade min catwalk-karriär, så att fota Skims var extra speciellt, säger Tyra Banks.

Hon passar även på att uppmärksamma Kims arbete med att skapa plagg för alla olika kroppar.

– Min kropp är väldigt annorlunda från mina catwalk-dagar och jag är exalterad att visa upp den i all sin superkurviga glans. Miss Kardashian, jag gjorde det för dig, tjejen!

Annons

Heidi Klum har också delat med sig av några ord om lyckan över att plåtas med sina gamla vänner.

”Det var ett bra tag sedan vi alla var tillsammans så det var speciellt att återförenas”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram/ @heidiklum

Annons