Annons

Annons

Naim Josefi vann Project RunwayIgår var det final i Project Runway och när juryn sagt sitt stod Naim Josefi som vinnare av den första svenska säsongen av programmet. Naim är en 32-årig modeskapare från Stockholm som brinner för att uttrycka sin själ och passion genom mode. Igår kunde ni läsa vår intervju med Bea Åkerlund, gästdomare i finalen. Vi frågade även henne vad som gjorde Naim till vinnare.

Annons

– Jag såg en stor talang i honom fastän jag bara såg hans sex plagg under finalen. När jag sedan såg mer av hans design förstod jag verkligen vilken begåvning han har och jag skulle gärna jobba med honom. Det är kul för både Sverige och tittarna med någon som sticker ut och är annorlunda. Han gör inte typisk safe och svensk design utan vågar vara sig själv, säger Bea Åkerlund.

Vinsten i Project Runway ger Naim de verktyg som behövs för en bra start i modevärlden – en kvarts miljon kronor, showroom och pr-tjänster, att få lansera och sälja sin kollektion på nelly.com samt ett reportage i ELLE. Det får du i ELLE nr 1 som kommer i butik den 11 december. En av bilderna får du tjuvkika på här nedanför.

av ANJA FORSNOR foto TV3, JONAS WALLA

En av Naims kreationer till vinnarvisningen. Foto: Jonas Walla.

Naim Josefi.

 

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar