Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Därför snackar alla om Zoë Kravitz senaste look

23 feb, 2022 
Zoë Kravitz Catwoman-look på pressturnén
Zoë Kravitz är aktuell med rollen som Catwoman i nya Batman-filmen. Under pressturnén dök hon upp i en look som nu är på fansens läppar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Som 19-åring debuterade Zoë Kravitz på filmduken när hon spelade barnvakt i den romantiska komedin No reservations och sedan dess har vi bland annat sett henne i HBO:s supersuccé Big little lies. Just nu är hon aktuell som Catwoman i nya Batman-filmen. Och som stilikon är hon ständigt aktuell!

Ja, att halvhjärtade modeögonblick inte är något hon sysslar med, har väl inte undgått någon (never forget nakenklänningen på Metgalan 2021!). Stjärnan bjuder alltid på stilsäkert modegodis såväl på röda mattan som till vardags.

Zoë Kravitz i Catwoman-look

Hennes senaste looks är ingen undantag! Pressturnén inför den nya filmen, som visas på svenska biodukar i mars, är igång och under London-premiären entrade Zoë röda mattan iklädd en look som får Batman-fansen att jubla.

Den svarta, golvlånga cut out-klänningen, vilken fullkomligt skriker Catwoman, är signerad Saint Laurent. Klänningen matchades med ett par pärlörhängen, kort och gott.

Annons
Zoë Kravitz Saint Laurent-klänning på London-premiären av nya Batman-filmen fullkomligt skriker Catwoman.
Zoë Kravitz Saint Laurent-klänning på London-premiären av nya Batman-filmen fullkomligt skriker Catwoman.
Robert Pattinson och Zoe Kravitz på The Batman-premiären i London.
Robert Pattinson och Zoe Kravitz på The Batman-premiären i London.

Tydliga referenser till Batman under hela turnén

Även tidigare under turnén har Zoë bjudit på mode med koppling till filmen. Under ett besök i Paris, som Zoë förevigade på Instagram, sågs skådespelaren bära en Selina Kyle-inspirerad outfit.

Annons

Ja, inte är det svårt att dra kopplingar mellan hennes trenchcoat i läder signerad Saint Laurent och det Catwoman brukar bära i filmerna. Kappan med markerad midja matchar Zoë med en nättopp, nätstrumpor, lackskor och solglasögon.

Utöver de tydliga referenserna till filmen ger den glansiga looken även samma Matrix-vibbar som vi har sett trendsättande stjärnor som Kim Kardashian, Hailey Bieber och Julia Fox bära den senaste tiden.

Annons

Vidare har Zoë under pressturnén flirtat med Batman-temat genom att bland annat bära en svart klänning från The Row med lite av en cape-liknande detalj lindad runt axlarna och en stickad off shoulder-klänning i svart från Khaite.

Fler skådespelare som gillar att matcha filmen

Det är inte första gången vi ser skådespelare matcha filmen som har premiär med sin röda mattan-look, vilket just nu verkar vara en stark trend. Nyligen såg vi Jennifer Lopez iklädd en vit bröllopslook i spets under premiären av hennes film Marry me (ja, Ben Affleck var med och du måste se bilderna) och Zendaya är en mästare på att använda mode för att hylla filmen hon är aktuell med.

Annons
Zendaya i Valentino-klänning på Los Angeles-premiären av nya Spindelmannen-filmen.
Zendaya i Valentino-klänning på Los Angeles-premiären av nya Spindelmannen-filmen.

Under turnén av Spider-Man-filmen hösten 2021 såg vi flera fantastiska exempel på hur stjärnan matchade filmen på röda mattan. Här iklädd en Valentino-klänning med tydliga referenser till Marvel-produktionen.

The Batman, där Zoë Kravitz spelar mot Robert Pattinson, har svensk biopremiär i den 2 mars.

TV: Spana in Zoë Kravitz stilresa genom åren

​Zoë Kravitz stilresa genom årenBrand logo
​Zoë Kravitz stilresa genom åren

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons