Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Hållbart och kraftfullt – så ser våren ut hos Zamina Scillasdotter

01 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Zamina Scillasdotter Stockholm Fashion Week ss22
Är du redo för en kraftfull och sagolik kollektion? Zamina Scillasdotter sätter tonen för vår -och sommarmodet 2022 under Stockholms Fashion Week, och vi längtar redan till att få bära plaggen. Se kollektionen här!
Annons
Stockholm Fashion Week – ELLE möter Zamina ScillasdotterBrand logo
Stockholm Fashion Week – ELLE möter Zamina Scillasdotter

Zamina Scillasdotter klev in i Stockholms Fashion Week med en sensationell kollektion inför SS21. Kollektionen som fått namnet Lost Identity, andas mystik med maffiga siluetter i handgjorda element. Med ett starkt och inspirerande modeuttryck bygger kollektionen bland annat på reflektioner av rörelser och känslor och drar med oss in i Zaminas idérika och kraftfulla värld.

Hållbart och sagolikt

Hon berättar i en intervju med ELLE hur hon ständigt utmanar sig själv i att ge kläder ett större värde än vad det ofta har idag. Du kan läsa intervjun här. Zamina lärde sig att sy själv redan vid 14 års ålder och är stolt över sin skräddarsydda bakgrund, vilket också har hjälpt henne att få förståelsen för hur ett plagg kan hålla längre på marknaden.

ZAMINA SCILLASDOTTER KOLLEKTION SS22

Annons

Foto: Swedish Fashion week

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons