Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Vårkänslor när Dior visade sin SS23-kollektion i Paris

28 sep, 2022 
Vårkänslor när Dior visade sin SS23-kollektion i Paris
Dansreferenser, blommönster á la Dior och ha-begär på låga tofsar. Dior har visat sin SS23-kollektion under modeveckan i Paris – se visningen som ger vårkänslor deluxe!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Under den franska modeveckans andra dag stod det franska huset Dior med på schemat som en av höjdpunkterna för dagen. Utanför visningslokalen ringlade sig kön med gäster lång men väl på plats innanför var stämningen lugn och nästintill mystisk men dämpat ljus och vacker dekoration. I varje Maria Grazia Chiuri-kollektion som skapas för Dior syns alltid ett tydligt fång av kreationer designade för att låta fantasin flöda. Denna gång stod en gammal karta över Paris som hittats i husets arkiv som inspiration men även typiska blommönster och signatursilhuetter med uppdaterade drag.

Annons

Dansreferenser, blommönster och ha-begär på låga tofsar

Visningen startade med en dansuppvisning som sedan övergick till en visning där modellerna intog golvet i skira klänningar med volym och vidd vid höfterna – dansreferenserna var tydliga! Blommönstret som plockades upp på allt från klänningar till shorts kändes klockrent för Dior, men även så valet av hårstyling. Vi vet inte med er, men efter att ha sett denna är illafall vi helt plötsligt orimligt peppade på att bära två låga tofsar till vardags. Missat visningen? Se ett bildsvep från catwalken och hela visningen i videon nedan.

Dior SS23:

Annons
Annons
Annons
Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons