Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Uniqlo i designsamarbete med Clare Waight Keller

17 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Uniqlo släpper nytt designsamarbete.
Efter succésamarbeten med Alexander Wang, Jil Sander, och Marni är det återigen dags för japanska klädkedjan Uniqlo att lansera ett nytt designsamarbete. ELLE ger dig all info!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023Brand logo
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023

Uniqlo samarbetar med Givenchys tidigare kreativa chef Clare Waight Keller

Då var det klart! Ett nytt designsamarbete hos den japanska klädkedjan är officiellt på ingång! Denna gång blir det med den brittiska designern Clare Waight Keller som tidigare varit kreativ chef för lyxmodehusen Chloé och Givenchy. 2018 tilldelades hon även priset för årets design på British Fashion Awards och sedan dess har hon blivit utsedd till en av de modevärldens mest inflytelserika personer.

Annons
Clare Waight Keller

Och nu blickar hon till Uniqlo! Clare Waight Keller för med sig enkel och sofistikerad känsla till designsamarbetet där tidlösa plagg omgestaltas med både överdimensionerade och flytande silhuetter i moderna tyger för en förhöjd vardagskänsla.

Damkollektionen består av totalt 33 plagg men i kollektionen visas även ett flertal accessoarer. Några av kollektionens starkaste produkter är det stickade plaggen i kashmir och lammull, plisserade kjolar samt överdimensionerade jackmodeller. En minimalistisk kollektion som passar rakt in i den skandinaviska garderoben.

Annons

När lanseras Uniqlo x Clare Waight Keller?

Du som är intresserad av det nya designsamarbetet signerat Uniqlo och Clare Waight Keller behöver inte vänta länge. Den 15 september lanseras kollektionen online och i utvalda butiker. Tills dess finns hela kollektionen att spana in nedan!

Clare Waight Keller för uniqlo

Foto: Uniqlo & TT

Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tipsBrand logo
Allt du vill veta om skinboosters – ELLEs skönhetsredaktör ger sina bästa tips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons