Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Underkläder som nyckelplagg – så bär kändisarna höstens heta trend

14 nov, 2022 
Underkläder i fokus – så bär kändisarna höstens stora trend
Synliga underkläder är helrätt just nu. Behå över en tröja eller som topp, trosor som nederdel eller ett set under en transparent klänning. Så här stylar kändisarna höstens hetaste(!) trend.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Pop #12 Trosor på stan, dramakaos i Bachelor & problematiskt TikTok-bingandeBrand logo
ELLE Pop #12 Trosor på stan, dramakaos i Bachelor & problematiskt TikTok-bingande

Det är dags att uppdatera underklädesgarderoben! Åtminstone om du ska haka på en av höstens största trender. Nu kan vi nämligen inte gå runt i våra slitna trosor och utnötta behåar längre. Nej, för nu ska underkläderna synas!

TREND: UNDERKLÄDER I FOKUS

Den transparenta trenden har varit högaktuell på catwalken i flera säsonger nu (och det verkar bara fortsätta!) och bredvid genomskinliga nakenklänningar och toppar har vi också sett en hel del underkläder på catwalken.

Troskanter och behåband har blottats (vilket går väldigt mycket i linje med 00-talstrenden som är stark just nu) – men underkläderna har också fått agera huvudplagg. Såväl som en trenddetalj över en t-shirt eller för sig själva.

Annons
Michael Kors SS22.
Michael Kors SS22.
Michael Kors SS22.
Michael Kors SS22.

Michael Kors är bara ett av alla modehus som visat upp kombinationer som kjol med behå eller stickad tröja och trosor.

Annons

Så stylar kändisarna underklädestrenden

Och nu har kändisarna anammat det populära, heta stylingknepet – som inte längre verkar handla lika mycket om att få uppmärksamhet som det kanske gjorde under 90- och 00-talen, utan snarare att skapa en ny typ av lekfull look med basplaggen i garderoben. Såhär bär Kylie Jenner, Bella Hadid och Lily Collins med flera looken.

Kendall Jenner

Kendall Jenner i bara strumpbyxor

Hösten och vintern är visserligen tiden på året då vi brukar klä på oss ett extra lager kläder, men så tänker inte Kendall Jenner, som i slutet av november 2022 sågs lämna en fotografering i Los Angeles iklädd strumpbyxor och – inget mer. Modellen matchade looken med ett par svarta slingbacks, solglasögon och en Bottega Veneta-väska.

Annons

Känner du igen outfiten? Faktum är att hela looken syntes på catwalken under Bottega Venetas SS23-visning tidigare under hösten.

Kylie Jenner

Kylie Jenner i trosor under modeveckan i Paris

Kylie Jenner gick fashion-bananas under Paris modevecka, hösten 2022. Skönhetsmogulen (och hennes looks) syntes precis överallt och hon levererade den ena modiga looken efter den andra. Och även när det kom till Kylies lite mer nedtonade looks gjorde hon ett stort avtryck. Som på Loewes visning till exempel, där Kylie gick all in på underklädes-trenden. Hon kom iklädd ett set bestående av linne och trosa med modehusets logga på. Över det bar hon en grå kappa från samma designer.

Annons

Bella Hadid

Bella Hadid i trosor – tolkar underklädestrenden

Bella Hadid var inte sen med att hoppa på underklädestrenden. Vi har sett modellen bära den på flera olika sätt – såväl på catwalken som privat. I september sågs Bella på gatorna i Manhattan iklädd läderjacka, Uggs ultramini platform (som också det är en stark trend bland kändisar och i sociala medier just nu!), solglasögon – och trosor.

Bella Hadid i synlig behå

Och i Milano under modeveckan i september lämnade Bella hotellet och passade på att hälsa på fansen som stod utanför iklädd en grå look bestående av veckad kjol, kavaj och behå.

Annons

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski i underklädestrenden

Emily Ratajkowski har också gjort sin egen twist av trenden. Under Milano Fashion Week i september 2022 sågs hon i den här looken där en låg midja möter en croppad topp och där den svarta troskanten blir en tydlig del av stylingen.

På W Magazines 50-årsjubileum kom hon till festen iklädd en transparent fisknätsklänning i metallic och bar nudefärgade trosor och en behå i triangelmodell under.

Doja Cat

Doja Cat i synliga trosor

Doja Cat är ytterligare en kändis som har startat sitt eget klädmärke. Under namnet It's Giving lanserade hon under hösten en kollektion med t-shirts, trosor och hoodies. För att teasa inför släppet sågs hon bära flera av plaggen under en shoppingtur i slutet av sommaren och lät en jeanskjol vara uppknäppt för att sätta trosorna under i fokus.

Annons

Rihanna

Rihanna i behå under graviditeten

En annan som använt stilknepet med underkläder i fokus är Rihanna. Inte minst under sin graviditet – (smart drag när du inte längre har någon överdel som passar!). Här matchar hon en transparent behå med shorts och öppen skjorta.

Rihanna i rosa behå

Och här gick hon all in på rosa med jeans, fuskpäls och behå.

Annons

Winnie Harlow

Winnie Harlow i sporttopp

Winnie Harlow tolkar också underklädestrenden! Här i en sportig look med orange sweatpants och vit topp.

Winnie Harlow i korsett

Och under New York Fashion Week i september, 2022 sågs hon bära den här lila denimlooken med en vit korsett.

Annons

Kourtney Kardashian Barker

I oktober bjöd Kourtney Kardashian Barker sina Instaföljare på en rad spegelselfies för att fira Travis Blink-182-turné. På bilderna bär hon en hoodie med bandets logga på och matchar med en nätklänning som blottar ett par svarta trosor.

Lily Collins

Lily Collins i behå under Academy Museum-galan

På Academy Museum-galan 2022 kom Lily Collins iklädd Christian Dior där en hög slits och transparent topp matchades med synlig behå.

Foto: TT/Getty

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons