Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Tiger of Swedens lookbook för hösten 2021 är här

19 feb, 2021 
Tiger of Sweden höstkollektion 2021
Tiger of Sweden presenterade precis sin kommande höstkollektion 2021 under London Fashion Week. Se de första lookbook-bilderna av kollektionen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021Brand logo
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021

soMed fokus på bäraren, funktionalitet och naturen runt Stockholm har Tiger of Swedens designchef Byran Conway skapat höstkollektion 2021. Bryan som tog över som designchef för märket under 2020, har i höstkollektionen observerat människor, livet och naturen runt Stockholm – en stad som är relativt ny för den tidigare Londonbaserade designern.

– Det finns elementet av att vara en resenär i staden där du bor, bara gå en promenad och titta på livet när det utvecklas runt dig. Att fira och titta på det bekanta eller minuterna som ibland tas för givet, berättar Bryan i samband med att kollektionen presenterades idag via London Fashion Week.

Plaggen är ett porträtt av dig

Genom att använda tyger som: vaxad bomull, rådenim, molskinn och läder ges möjligheten till plagg som bäraren kan ha över tid. Tyger som du kan bära med dig, och som Byran uttrycker det "och som så småningom blir ett porträtt av dig, och över vad du är och vad du har gjort". Kollektionen är rotad i autentiskt hantverk, med ett seriöst fokus på bäraren, funktionaliteten och naturen!

Annons

Se Tiger of Swedens Lookbook för hösten 2021 här:

Foto: Tiger of Sweden

LÄS MER:

Stockholm Fashion Week 2021: Följ den digitala modeveckan här

SVENSKT MODE! 18 PLAGG FRÅN HYLLADE DESIGNERS

Så stylar du solgult i vår – 15 vårfavoriter från svenska designers

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons