Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu introducerar svenska varumärket CDLP dam till sortimentet

Nu introducerar svenska varumärket CDLP dam till sortimentet

Skönt, smart och snyggt när svenska CDLP introducerar dam till sitt sortiment! Ta en titt på det allra första släppet – som lanseras idag!

Det svenska varumärket CDLP som specialiserar sig på lyxiga och bekväma underkläder, badkläder och pyjamaser för män har sedan starten 2016 varit en riktigt storfavorit, bland både män och kvinnor. Nu breddar de sortimentet genom att introducera dam och vi på ELLE kan (efter att ha klämt och känt på första kollektionen) garantera att lyxig kvalité, sköna passformer och arbetade tekniker är att vänta.

© Christian Larson
© Christian Larson

Med bekvämlighet och hållbar produktion i fokus visas en första damkollektion som designats för hur plagget känns mot kroppen och för att komplettera basgarderoben. Kollektionen visar 11 produkter i två neutrala färgval och är tillverkade i mjuk men stödjande TENCEL Lyocell (en fiber som kommer från certifierade förnybara träkällor) och ger en sidenliknande känsla som samtidigt andas.

© Christian Larson
© Christian Larson

– Linjen utvecklades med hänsyn till hur produkten känns mot huden, men också hur den kompletterar det yttersta lagret som överskridande underkläder. Damkollektionen speglar vår herrlinje men dess design är mer kläd-fokuserad. Dessa plagg ska inte strikt vara underkläder utan ska även kunna användas som komplement i basgarderoben. Minimalistiska underkläder är så bortrensade att de saknar identitet eller så är det logotyper överallt. Det har inte riktigt funnits något däremellan som känns målmedvetet och avsiktligt. Även om designen är funktionell så finns det specifika arbetade detaljer, vilket skapar en intressant koppling mellan under- och ytterkläder. Strukturerna är starka men materialen mjuka, säger Ingrid Guttormsen som är design director för CDLP.

Emilia de Poret investerar i underklädesmärket CDLP
© Christian Larson

Första släppet av dam lanseras 21 september hos CDLP och exklusivt online hos Net-a-porter. Mer om damsortimentet finns att upptäcka här.

ELLEs stylingredaktör: Här är nyckelplaggen som fixar den perfekta höstgarderoben

ELLEs favoriter:

Triangel-bralette med justerbara band som finns här. (länk till butik)

Klassisk trosa med smala band som finns här. (länk till butik)

T-shirt med klassisk passform och hög halsringning som finns här.

Trosor med hög midja och resårkant som finns här. (länk till butik)

Croppad vändbar (!) topp som finns här. (länk till butik)

Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLE
0:45

Efter reklamen: Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLE

(0:45)

Slå på ljud

x