Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Stilknepet som gör att du kan bära klackar utan att frysa

06 okt, 2023 
AvAmie Chorr
Stilknepet som gör att du kan bära klackar utan att frysa
Modevärlden är ständigt i förändring och säsongens hetaste detalj på catwalken visar en oväntat twist – strumpor med klackar. Ja, du läste rätt. Det är helt okej att bära klackar med strumpor. ELLE tar dig igenom trenden!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min outfit med Wilma LidénBrand logo
Min outfit med Wilma Lidén

Vad som en gång ansågs som en detalj att undvika har nu blivit höstens mest omtalade trend. Strumpor med klackar är det perfekta sättet att lägga till en touch av edge i din höstgarderob.

Stilfulla knepet för klackar i kylan

trotsa kylan med ett par strumpor.

Klackar har länge varit en symbol för elegans och stil, men nu kommer strumpor in i bilden och förändrar spelet. Genom att para ihop dina klackar med ett par välsittande, snygga strumpor kan du uppnå den perfekta balansen mellan stil och komfort. De rätta strumporna kan erbjuda stöd och värme för dina fötter samtidigt som de förhöjer din outfit till en helt ny nivå.

Annons

Lager-på-lager estetiken

Instagram: yoyo_nasty

Hösten är säsongen för lager-på-lager-estetiken och just strumpor i klackar är det ultimata sättet att anamma tekniken. Oavsett om du bär en enkel kjol, ett par byxor eller en klänning kan strumpor med klackar lägga till en extra dimension till din look. De kan vara subtila och enkla eller ett statement i sig själva, beroende på din personliga stil och val av strumpor.

Kreativa stylingknep för att ge din outfit ett lyft

Mixa och matcha mönster.

En av de mest spännande aspekterna av den här trenden är möjligheten att vara kreativ med dina looks. Du kan para ihop mönstrade strumpor med enfärgade klackar för en lekfull look eller välja neutrala strumpor med en färgstark klack för en “pop” av färg. Strumpmönster, texturer och materialval är alla verktyg du kan använda för att skapa din egen unika stil. Tänk dig ett par lurviga gröna strumpor ihop men svarta mules. Så coolt!

Foto: Launchmetrics.com/Spotlight & Instagram

Annons