Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLEs stylingredaktör: 8 favoriter i min shoppingkorg just nu

21 dec, 2023 
7 favoriter i min shoppingkorg i december.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har siktet inställt på allt från den perfekta läderkappan till dojftljuset som ger ultimat vintermys. Se 8 favoriter i hennes shoppingkorg just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zećira MušovićBrand logo
Behind the scenes med Zećira Mušović

1. En perfekt kappa i chokladbrunt läder

– Jag har länge varit på jakt efter den perfekta läderkappan. En variant som inte är för kort men heller inte för lång. Inte för bylsig men samtidigt boxig och rejäl. Ja ni hör ju, det sitter i detaljerna men nu tror jag att jag hittat ett alternativ som tickar alla boxar. Med en rejäl längd, skarpa markerade axlar och chic dubbelknäppning i chokladbrun nyans. Jag tänker att den gör sig perfekt till ett par blå jeans, en vit t-shirt och sneakers till vardags men även till kostymbyxor med en nätt polotröja under. Och till fest – över en slipklänning och klackar.

Annons

Se mer och köp kappan här. (reklamlänk)

Chokladbrun kappa

Cos

Jag älskar denna kappa i chokladbrunt läder tack vare den tidlösa men skarpa silhuetten. Ett mjukare alternativ för oss som känner att svart läder lätt kan bli för hårt.

Chokladbrun kappa och armband från Cos.
Brun läderkappa
KÖP HÄR.ReklamlänkCos

2. Vinterns vardagshjälte är en balaklava

– Jag är en svag för det bekväma och speciellt sköna hemmaplagg. Men just nu drömmer jag om att underlätta vintersäsongens iskalla stunder med hjälp av en värmande och chic balaklava. En varm mössa i all ära men att enkelt kunna värma både huvud och hals i ett svep har fått mig på fall. Jag har ögonen på denna i kashmir från finska märket Almada label som gör ljuvliga stickade plagg i underbara kashmir och ull-blandningar. Ett märke att spana in!

Annons

Se mer av balaklavan och köp den här. (reklamlänk)

Balaklava

Almada Label

Jag har ögonen på denna balaklava i mjuk kashmir och ull-blandning i klassiskt svart. Den finns även i färger som grå och beige.

Alamada label svart balaklava.
Balaklava
KÖP HÄR.ReklamlänkAlmada Label

3. Till badrummet

– Jag planerar inför ett år av renovering till mitt nya hem och även om den inte ens är påbörjat drömmer jag redan om att få inreda och sätta alla detaljer. Dessa handdukar ska få bo i badrummet när det väl blir dags. Ett tips till dig som älskar det lilla extra och spa-känsla i badrummet.

Handdukar

Tekla

Dessa Oeko-Tex-certifierade handdukar från Tekla är gjorda i 100% organisk bomull och är helt fria från skadliga kemikalier. Finns i olika storlekar men även färger och mönster!

Handdukar
KÖP HÄR.ReklamlänkTekla
Annons

4. Det lilla extra

– 2024 drömmer jag om att smycka mina öron lite extra och inspirationen hittas hos svenska Ennui atelier. Smyckesmärket som specialiserar sig på personlig piercing där varje nytt örhänge noga placeras utifrån ditt öras form och unika drag. Deras hoops och huggies med små diamanter är mina personliga favoriter. Och ja, en av dem ligger absolut och frestar mig i shoppinigkorgen.

Örhänge

Ennui Atelier

De lyxiga örhängena signerade Ennui atelier är en investering, men tack vare sin höga kvalité och tidlösa design är det ett smycke som håller för evigt – och kan ärvas i år framöver. Örhänget the Dot diamond är storfavorit!

Ennui Atelier örhängen.
Exempel på en personlig earscaping från Ennui.
Se alla smycken här!Reklamlänk(reklamlänk)
Örhänget the Dot diamond
KÖP HÄR.ReklamlänkEnnui atelier

Se mer av alla örhängen här. (reklamlänk)

5. pyjamas i flanell? Ja tack

– Det finns inget skönare än att dra på sig en mjuk pyjamas efter en lång dag, speciellt under årets kallaste vinterdagar när man spenderar som mest tid hemma. Om du är på jakt efter en variant som är varm, mysig och fin nog att bära även utanför hemmat kan jag tipsa om denna pyjamas i ljuvlig flanell från Toteme. En favorit i ny (flanell) repris!

Se mer och köp den här! (reklamlänk)

Flanellpyjamas

Toteme

Denna pyjamas i flanell och ett diskret hint av monogram-mönster är ett lyxigt alternativ för hemmaälskaren! Och dessutom är skjortan minst lika snygg till vardags!

Pyjamasskjorta i flanell
KÖP HÄR! ReklamlänkToteme
Pyjamasbyxor i flanell från toteme.
Pyjamasbyxor i flanell
KÖP HÄR.Toteme
Annons

6. Skokärlek

– Jag har siktet inställt på 2024 och letar redan efter nya fräscha sneakers att möta våren i. Adidas ikoniska modeller hänger med oss framåt och även om vi sett mycket av modellen Samba är det en tidlös variant att räkna med.

Se mer och köp här! (reklamlänk)

Sneakers

Adidas

Adidas ikoniska sneakers Samba har minst sagt fått en storslagen comeback och är man sugen finns den nu tillgänglig i flera i olika storlekar. Klicka på bilden eller nedan för att se mer!

Adidas orignal sneakers samba.
Sneakers Samba
KÖP HÄR.ReklamlänkAdidas

7. MITT MÅSTE FÖR VINTERMYS

– I min mening är det inget riktigt vintermys utan ett ljuvligt doftljus. Min favorit? Doftljuset Oud från Diptyque som jag år efter år investerar i att förgylla mitt hem med. Gillar du fängslande dofter med mörk och lätt rökig doft är detta ett doftljus du vill dofta på.

Annons

Doftljuset finns att köpa HÄR (reklamlänk).

Doftljus

Diptyque

Doftljuset Oud ger en fängslande doft som förgyller vintermyset. Klicka på länken för att läsa mer om doften!

Odu doftljus från Diptyque.
Doftljus
KÖP HÄR.ReklamlänkDiptyque

8. Randen att räkna med

Den klassiska randen är alltid att räkna med och frågar du mig känns inget mer rätt än att gå in i det nya året med en stilsäker rand i vardagsgarderoben. Jag planerar att komplettera min basgarderob med en saknad kritstrecksrand och denna skjorta i krämvit nyans är i mina tankar!

Se mer och köp skjortan här! (reklamlänk)

Kritstrecksrandig skjorta

HM

Krämvit, kritstrecksrandigt och krispig. En trio som inte kan bli fel! Denna skjorta är dessutom lagom oversized, vackra ärmslag och finns i fler färger.

Skjorta med kritstrecksränder från HM.
Skjorta
KÖP HÄR.ReklamlänkHM

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons