Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Största trenderna från Diors Vårkollektion 2021

30 sep, 2020 
Diors vår- och sommarkollektion 2021 har presenterats under Paris Fashion Week och ELLEs moderedaktör listar trenderna som du kommer vilja bära från modehuset den kommande våren.
Annons

– Våra kläder måste återspegla denna nya livsstil, sa chefsdesigner Maria Grazia Chiuri i samband med att Diors vårkollektion visades fram under ett tält i Jardin des Tuileries i Paris, tisdagen den 29 september. Kollektionen bringar en ny bekväm garderobskänsla med följsamma tyger, siluetter och accessoarer.

NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖSTBrand logo
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖST

Här är de största trenderna från Diors vårkollektion 2021:

1. HANTVERK – Stickat, virkat och Broderade plagg

Hantverkstrenden var tydlig i Diors vårkollektion och ser bara ut att bli större framåt. Stickat, virkat och broderade plagg dominerade. Den vävda klassiska trasmattan såg även ut att ha inspirerat till en hel del plagg. Dags att ta tag i DIY-projekten!

Annons

2. sofistikerad Batrik

Vårens coolaste mönster är definitivt batiken som efter ett flertal säsonger blivit ett med modebilden. Maria Grazia Chiuri kör på nya spännande färgkombinationer och subtila batikmönster för Diors vår.

Annons

3.TunN chiffongklänning

Det var en parad av härliga tunna chiffongklänningar som swischade förbi på catwalken i en rad poppiga färger och snitt. Den tunna chiffongklänningen är en favorit för sommaren av självklara själ – stranden, city eller hemma – den funkar överallt!

4.Denim från topp till tå

Maxiklänning i tunt demintyg eller stylat som ett helt set. Denimtrenden fortsätter att regera och våren 2021 dedikerar vi i denim från topp till tå á la Dior.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Annons