Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Nyckelplaggen att satsa på enligt London Fashion Weeks streetstyle

22 sep, 2020 
Nyckelplagg att satsa på enligt London Fashion Weeks streetstyle ss21
London Fashion Week har pågått digitalt och i skymundan senaste dagarna men något som lever sig stark är dess stilsäkra streetstyle. Uppdatera inspirationsbanken med nya sätt att styla säsongen nyckelplagg på – vi listar 12 favoriter med utvalda shoppingtips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖSTBrand logo
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖST

Här gäller det att hänga med – det är minst sagt annorlunda modeveckor som yrar just nu och både New York och London har levererat digitala modeveckor med nytänkande presentationer och låsta visningar. Den brittiska modeveckan har precis avslutats och innan det är dags att ta sig vidare mot nästa modestad kan vi ta ett djupdyk bland streetstyleinspirationen som faktiskt flödade i London.

Streetstyleinspiration med höstens nyckelplagg

Trots bristen på exponeringen vi vanligtvis är vana att ta del av så lever ändå modeveckornas streetstyle vidare (i viss mån) och vi kan glatt visa upp ett gäng starka looks med denna säsongs nyckelplagg i fokus. Gör dig redo för hösten och samla rykande färsk inspiration från ett gäng stilsäkra Londonbaserade fashionistor.

1. Koftan + blusen = sant

blus med krage och kofta från London fashion week

Vid detta laget står det klart att höstens hetaste kombo innehåller en mix av söta volanger och stickade överdrag. Yes – det är den feminina blusen med voluminös krage och klassiska koftan som ser ut att bli både höst- och vintersäsongens mest populära plagg.

Annons

Upptäck ELLEs urval med shoppingtips på blusen här och koftan här.

2. Länge leve lädertrenden

lädertrenden london fashion week.

Den stora lädertrenden har nu börjat sprida sig raka vägen från höstens catwalk till streetstyle-scenen och faktum är att den redan i augusti var poppis bland alla danska streetstylestjärnor. Nu kan vi även plocka inspiration direkt från brittiska modeveckan och vare sig du satsar på en klänning som ovan eller klassiska läderbyxor så garanteras en stilsäker look.

Annons

Upptäck ELLEs urval med shopping- och stylingtips här.

3. Stilsäker i stickade set

ribbstickade set streetstyle london.

Som ett brev på posten kunde inte denna stickade trendvariant komma mer lägligt än nu. Många av oss vill hålla fast vid bekväma plagg samtidigt som längtan efter mer festliga plagg bara blir större och större. Tack och lov ser vi massvis av ribbstickade klänningar och stickade set bland säsongens nyckelplagg så det ska inte behöva vara allt för jobbigt att hoppa ur mjukiskläderna i höst.

Annons

Upptäck ELLEs urval med shoppingtips med lyxiga stickade set här och ribbstickade klänningar här.

4. Sporta leggingstrenden

leggings streetstyle london fashion week.
streetstyle london fashion week leggings.

Ännu en bekväm trend som exploderat under den senaste månaden är den sportiga trenden med leggings i fokus. Plagget som många har delad åsikt om – antingen älskad eller hatad. För dig som inte kan vara utan den figurnära nederdelen finns här ett urval av säsongens bästa alternativ. Är du fortfarande tveksam?

Annons

Upptäck hur du stylar den till fem olika tillfällen här.

5. Storstickat

storstickad tröja london fashion week.

Självklart kammar den storstickade tröjan hem en plats bland höstens hetaste nyckelplagg – upptäck ELLEs utvalda shoppingtips här.

6. Oversized denim

jeans streetstyle london fashion week.

Säsongens jeansmodell? Gärna den allra största i oversized och avslappnad modell eller klassiska raka som fortsatt håller sig tidlöst modern.

Annons

Upptäck ELLEs utvalda shoppingtips här och ett gäng stylingtips här.

7. Cowboyboots

cowboyboots lodnon fashion week

Titta – cowboyboots rider in i höstens mode! Bland säsongens varianter ser vi en blandning med både klassiska och mer moderna minimalistiska alternativ. Något som bland annat Bottega Veneta och Louis Vuitton visade i sina AW20-kollektioner. ELLEs moderedaktion kan dock inte få nog av den klassiska cowboystövlen – faktum är att vi precis har tagit ett djupdyk och inspirerats av Prinsessan Diana som var ett stort fan av just denna skomodell.

Annons

Inspireras här du med.

8. Chunky boots

chunky boots london fashion week.

Om cowboystövlen inte är en favorit kanske höstens andra trendmodell kan vara något! Chunky boots fortsätter att hålla sig i toppen bland höstens skomodeller och vi älskar det.

Upptäck ELLEs utvalda favoriter som adderar en cool twist i höstgarderoben här.

9. Klädd i kavaj

kavajer i oversized modell london fashion week.

Allas vår älskade kavaj håller sig oversized även detta år! Kavajen med något mer lediga slag och oversized modell är ett tidlöst nyckelplagg som alltid kommer att ha en säkrad plats i kapselgarderoben – oavsett säsong.

Annons

Upptäck ELLEs utvalda shoppingtips här.

10. Fransbonanza

fransar london fashion week.

Fransarna tar över på detaljfronten och visar sig på allt från väskor och skor till skjortor och jackor.

Upptäck mer om den ursnygga trenddetaljen här.

11. Vardagshjälten

vit t-shirt london fashion week-

Oavsett år, oavsett säsong och oavsett humör – den klassiska vita t-shirten kan vi alltid lita på. Precis som fashionistorna på Londons stilsäkra gator.

Annons

Upptäck ELLEs utvalda shoppingtips här.

12. Kedjereaktion

kedjor från london fashion week streetstyle.

Kedjorna i den allra grövsta modellen tar fortsatt plats på allt från väskor och skor till armband och halsband.

Upptäck allt om höstens hetaste smyckestrender här.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Så stylar du stickade västen trendigt 2020

6 hetaste streetstyletrenderna från Köpenhamns modevecka

Årets höstkappor har landat i butik – se bästa köpen 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons