Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Stockholms Slow Fashion Week – lyfter hållbarhet i modebranschen

21 aug, 2023 
AvAmie Chorr
Mellan den 30 augusti och 2 september kommer Stockholm Slow Fashion Week erbjuda workshops, modevisningar och utställningar som fokuserar på att främja ansvarsfullt mode. ELLE ger dig all info!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023Brand logo
Behind the scenes med Elio Berenett – Årets modell 2023

Stockholm Slow Fashion Week samlar ledande aktörer inom mode, hållbarhet, design och teknik under 30/8-2/9. Målet är att främja ansvarsfullt mode och öka medvetenheten om klädindustrins påverkan på vår planet. Under veckan kommer det att finnas olika workshops, modevisningar och utställningar som visar upp de senaste hållbara trenderna och initiativen inom mode.

Annons

Höjdpunkter från Slow Fashion Week

Slow Fashion Week kommer att inkludera olika workshops och modevisningar, och vill ge besökarna möjligheten att lära sig mer om hållbart mode och interagera med likasinnade individer som delar en passion för mode och miljö.

Inspirerande personligheter som bland annat Alice Bah Kuhnke, EU-parlamentariker för Miljöpartiet, Sara Olsson som driver Instagramkontot Hållbara Sara och Nina Campioni, skribent och programledare kommer alla att delta under evenemanget.

Här är Slow Fashion Week

Slow Fashion Week kommer hålla till på Sergelgatan 14 i Stockholm och de flesta evenemangen är öppna för alla. Mer info om Slow Fashion Week hittar du här!

Foto: Slow Fashion Week

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons