Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Sångerskan Sade inspirerar med sin stil – där enkelhet är nyckeln

26 jan, 2024 
AvAmie Chorr
Stilikonen Sade – där enkelhet är nyckeln
Sade Adu är utan tvekan en av de mest inflytelserika artisterna genom tiderna. Trots detta håller hon en extremt låg profil och ger sällan intervjuer. Men genom hennes musik och ikoniska stil har man fått en glimt av hennes gåtfulla personlighet. Ta ett djupdyk och inspireras av hennes tidlösa stil!
Annons
Min look #5 - AwaBrand logo
Min look #5 - Awa

Sade har haft en framgångsrik karriär med med hits som Your Love is King, Smooth Operator och By Your Side. Genom åren har Sade inte bara etablerat sig som en musikalisk ikon utan också som en stilikon, vars eleganta och minimalistiska klädstil fortsätter att inspirera.

Hennes scenstil kan beskrivas som återhållen glamour, där hennes signaturlook ofta inkluderar eleganta blusar och kostymer. Ögonblicksbilder från hennes karriär visar ofta henne klädd i klassiska och välskräddade plagg, såsom maxiklänningar och maxikjolar, kombinerat med en böljande blus eller högmidjade byxor där midjan framhävs av ett brett bälte. Denna stil förblir ständigt aktuell och fortsätter att vara inspirerande än idag!

Sades stil är tidlös och har sina rötter i en enkelhet som är allt annat än tråkig

Sade är känd för sina ikoniska hoop örhängen, vilka har blivit en del av hennes kännetecknande stil och ger det lilla extra till varje outfit hon bär. Hennes karisma på scenen och hennes klädval reflekterar alltid medvetenhet om att mindre är mer.

Scrolla vidare och inspireras av Sades tidlösa looks!

Foto: TT

Annons