Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

ELLEs fem favoriter från Soft Goats resort-kollektion 2023

05 maj, 2023 
Soft Goat SS23 resort-kollektion.
Svenska varumärket Soft Goat fortsätter att leverera stilsäkra stickade plagg som förhöjer basgarderoben. ELLE spanar till resort-kollektionen 2023 och fem favoriter för sommarsäsongen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så skapar du semesterkänsla hemmaBrand logo
Så skapar du semesterkänsla hemma

Vi kan lita på det svenska varumärket Soft Goat när det kommer till mjuk kashmir och stickade plagg med stilsäker twist – och sommarens resort-kollektion gör ingen besviken. Iallafall inte om du (precis som vi) är en av dem som älskar att bära stickade plagg året om!

Soft Goat resort-kollektion 2023 vit kaftan.

I den nylanserade resort-kollektionen för 2023 visas lätta och luftiga stickade plagg i lyxig materialblandning – skapade för att andas och kunna användas oavsett om det är heta eller kyliga sommarvindar som sveper förbi. Tänk dig allt från svepande kaftaner och klassiska ränder till oslagbara set och du har sommaren hos Soft Goat. Den välkurerade samlingen visar totalt nio signaturplagg i olika färgslag och är skapad för att förenkla men även lyfta sommargarderobens strandplagg.

Annons
Soft Goat resort-kollektion 2023 blått set.

– Plagg som tar dig från stranden till after-beachen är en perfekt beskrivning av årets resort-kollektion. Stickat är alltid lätt att klä upp och ner, med i år har vi lagt ännu mer fokus på plagg som lätt kan bäras vid flera tillfällen under sommarsäsongen. Snart kommer stickade tröjor med röda och vita ränder vara lika klassiska som de blåvita, säger Soft Goats grundare Stephanie Bergström i ett pressmeddelande om kollektionen.

Soft Goat resort-kollektion 2023 röd tröja och vita shorts.

ELLE har tagit ett span på resort-kollektionen och listar nedan fem favoriter – med stylingtips på hur du kan bära dessa plagg oavsett om du är på språng i stan eller påväg till stranden. Hittar du också en favorit?

Annons

ELLEs fem favoriter från Soft Goat resort-kollektion 2023 – och hur du stylar:

1. randig kofta

En stickad vit kofta med blå klassiska ränder i luftig bomullsblandning. Perfekt att styla till vardags med blå jeans och sneakers eller varför inte med ett par slitna vita jeansshorts och slip-in sandaler? Se mer av koftan som finns HÄR (reklamlänk).

Vit kofta med blå ränder från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

2. stilsäkert set

Ett finstickat set med hålstickning (som blir en stilsäker detalj) och "tennis-inspirerade" drag som kommer i tre olika färgslag – himmelsblå, mörkblå och krispigt vit. Fin att styla med höga strumpor och sneakers för en sportig look eller varför inte bära shortsen tillsammans med en vit oversized skjorta eller blå ränder? Se mer av tröjan HÄR (reklamlänk) och shortsen HÄR (reklamlänk).

Annons
Blå kortärmad tröja med hålstickning från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Blå stickade shorts från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till shortsen.
Annons

3. Luftig kaftan

En luftig och modern finstickad kaftan med djup v-ringning och slitsar vid plaggets sidor. Denna vackra kaftan kommer i två olika färgslag och blir oslagbar över sommarens bikini. Vill du åt en mer chic city-look går det lika bra att styla med med vita avslappnade kostymbyxor! Se mer av kaftanen som finns HÄR (reklamlänk).

Ljusblå kaftan från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till kaftanen.

4. Randig polotröja

En randig klassiker att räkna med – året om! Denna stickade tröja i bomullsblandning kommer i två olika varianter – en med vit bas och mörkblå ränder och en med blå bas där vita ränder står i fokus. Styla med vita avslappnade kostymbyxor och sandaler för en somrig vardagslook eller toppa en vit sommarklänning med den stilsäkra randen. Se mer av tröjan som finns HÄR (reklamlänk).

Annons
Mörkblå stickad tröja med vita ränder från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

5. Den röda randen

Sugen på en ny typ av rand? Blicka till denna tröja med röda ränder och trendig krage. Välj att styla med allt från vita jeans, shorts eller en slinkig sidenkjol. Se mer av tröjan HÄR (reklamlänk).

Vit tröja med trendig krage och röda ränder från Soft Goat.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Du hittar hela kollektionen HÄR. (reklamlänk)

Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons