Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Snygga och bekväma sweatshirts att räkna med året om

28 maj, 2021 
10 sweatshirts som både är snygga och bekväma.
Frågar du ELLE-redaktionen om garderobens skönaste plagg är det garanterat sweatshirts som toppar listan. Men vart hittar man egentligen den där tjocktröjan som är sådär mjuk och perfekt avslappnad i sin passform? ELLEs stylingredaktör ger dig topp 10 – utan inbördes ordning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höstmode 2021: Så ser säsongens stora trender utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens stora trender ut

Oavsett om det är hemma-häng eller mer klädda ärenden som står på schemat kan vi alltid räkna med sweatshirts som en bekväm bas. Under kavajen, över klänningen och såklart till leggings hemma i soffan. Hos oss på ELLE-redaktionen är det iallafall ett favoritplagg som ofta sitter på minst en eller två redaktörer någongång under veckan och för att underlätta jakten på den perfekta varianten har ELLEs stylingredaktör gjort jobbet åt dig. Här är 10 sweatshirts som alla har det där lilla extra. Varsågod!

Annons
streetstyle bild med rosa sweatshirt.

1. Filippa K soft sport

För dig som söker klassiskt med hög kvalité – rikta blicken åt Filippa K och deras soft sport sortiment där vi bland annat ser denna sweatshirt med längre armar och lös passform i en mjuk materialmix av bomull och Tencel. Tröjan finns i ett flertal färger här (reklamlänk).

grå tjocktröja i lös passform från Filippa K soft sport.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

2. Ragdoll LA

Lita på Los Angeles-baserade märket Ragdoll La (med svensk grundare Lisa Larson) när det gäller bekväma plagg med cool twist. Med allt från lekfulla mönster till neutrala kulörer – upptäck alla mjuka tjocktröjor coola drag här (reklamlänk).

Annons
vit sweatshirt från Ragdoll La
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

3. Arket

Arket piggar denna säsong upp med stilsäkra alternativ i vårens finaste färger. Denna rosa i avslappnad och boxig modell är perfekt för sweatshirt-älskaren och lika fin till leggings som kjolen i sommar. Spana in den rosa som även finns i beige här (reklamlänk).

rosa oversized sweatshirt från arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

4. Lindex

På tal om färg! Lindex lägger också sitt krut på färg och vi ser bland annat ett gäng piffiga alternativ i pastell, som den här i ljuvlig lavendel. Ta en titt på denna och fler här (reklamlänk).

Annons
lavendellila sweatshirt från lindex.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

5. H&M

Det råder ingen tvekan om att beige, brunt och hela den neutrala paletten har växt och blivit till en storfavorit under det senaste året. En beige sweatshirt som denna från H&M är extra stilsäker för dig som vill hålla en neutral men klädd känsla även utanför hemmet. Bär under den skräddade kavajen eller tillsammans med en svepande kjol och nätta klackar. Snyggt alla dagar i veckan. Tröjan finns att spana in här (reklamlänk).

beige sweatshirt från H&M.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

6. 7 days active

Retroinspirerad med stilsäker skandinavisk touch! Danska märket 7 Days active vet precis hur den perfekta sweatshirten med sportiga och stilrena drag ska se ut. Spana in tröjorna som passar lika bra till träning som till vardags. ELLEs stylingredaktörs favorit är denna i rostig rosa som finns här (reklamlänk).

Annons
rostrosa sweatshirt från danska märket 7 days active.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

7. Rotate

Vill man åt en ännu mer överdimensionerad look är denna limiterade sweatshirt från danska Rotate ett fint alternativ. Med en låg och nedsänkt axelsöm blir den extra avslappnad i sin form, spana in den här (reklamlänk).

Grå sweatshirt från danska märket Rotate.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

8. Sporty & Rich

Det gäller att vara snabb på bollen om man vill fånga ett exemplar av det hypade märket Sporty & Rich. Då och då släpps det nya små minikollektioner med tennis-inspirerade plagg, bland annat otroliga sweatshirt i smörgul nyans. Denna nedan finns att spana in här (reklamlänk).

Annons
smörgul sweatshirt med texten fitness från Sporty & rich.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

9. Anine Bing

En exklusiv och limiterad sweatshirt man inte får missa är Anine Bings senaste Terry O’Neill släpp som pryds av ett ikoniskt fotografi på ingen mindre än supermodellen Kate MossS – här kan du läsa allt om Anine Bing x Terry O’Neill. Denna och fler sweatshirts från Anine Bing finns att se här (reklamlänk).

grå sweatshirt med Kate moss print från Anine Bing x Terry O’Neill
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

10. Sundarbay

Tidlös med hög kvalité och lyxiga drag. Brittiska Sundarbay är märket som håller högmode grad samtidigt som fokus ligger på högkvalitativa plagg att älska i år framöver. Med en neutral färgpalett hittas allt från sweatshirts till mer skräddade plagg, spana in kollektionen och sweatshirten i vanilj här.

vaniljfärgad sweatshirt från brittiska märket Sundarbay.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons