Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Kate Moss är musa i ANINE BING x Terry O'Neill tredje kollektion

13 apr, 2021 
ANINE BING X TERRY O'NEILL tredje limiterade kollektion.
En ikonisk modefotograf, en supermodell till musa och två tidlösa basplagg i fokus när tredje släppet av limiterade ANINE BING x Terry O’Neill lanseras. Spana in det senaste designsamarbetet här.
Annons
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

Efter två succé-samarbeten är det nu dags för ett tredje släpp! Anine Bing släpper idag ännu en mini-kollektion med verk från ikoniska modefotografen Terry O’Neill och ingen mindre än Kate Moss som musa.

Precis som tidigare har Anine valt att hedra ett specifikt Terry O’Neill-fotografi som stått som ständig inspiration under hela hennes karriär. Att den engelska supermodellen Kate Moss står som musa för den tredje upplagan av samarbetet är ingen slump. Med sin tidlösa stil och elegans berättar Anine Bing att modellen alltid finns med på hennes moodboards som inspiration till sina kollektioner. Fotografiet av Terry O’Neill visar Kate Moss i en helsvart kroppsstrumpa år 1993 och plockas nu fram på två av varumärkets mest tidlösa bästsäljare till plagg, en vit t-shirt och grå sweatshirt.

Annons

"Jag visste att hon skulle ta ett fantastiskt foto"

– Jag kommer ihåg att jag var på en modellbyrå och jag såg den här unga flickan sitta på kontoret. Hon slog mig bara och jag visste att hon skulle ta ett fantastiskt foto. Hon hade bara något otroligt speciellt och jag kunde se det direkt. Vi ordnade en tid för en fotografering och det här är två av de första bilderna jag tog av Kate Moss. Hon måste ha varit ungefär 19 när dessa bilder togs, Terry O'Neill egna ord om fotografiet.

Den limiterade kollektionen lanseras exklusivt hos ANINE BING online och i egna butiker från och med den 13 april. ANINE BING x Terry O'Neill finns att upptäcka här.

Grå sweatshirt med Kate Moss från ANINE BING x Terry O'Neill
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
vit t-shirt med Kate Moss från ANINE BING x Terry O'Neill
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Foto: Anine Bing

Annons