Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Couture-veckan bjuder på stilsäker streetstyle igen

08 jul, 2021 
Streetstyle från couture-veckan i Paris 2021.
Paris gator börjar likna sitt gamla jag igen för i samma veva som couture-veckan bjuder på fysiska visningar har även gatorna fyllts på med stilsäker streetstyle. Behöver du fylla på med inspiration inför sommaren? Låt veckans bästa streetstyle inspirera dig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Stylar: Baddräkten på 4 olika sättBrand logo
ELLE Stylar: Baddräkten på 4 olika sätt

Det har börjat röra på sig i modevärlden igen! Under veckan som gått har Paris bjudit på en fullspäckat couture-vecka (än är den inte riktigt slut) och det är inte bara de fysiska visningarna som börjat göra comeback. Nu har även gatorna börjat återgå till sitt mer livfulla jag och vi alla vet vad det betyder när det även är modevecka på schemat – streetstyle! Efter ett par säsonger med digitala modeveckor verkar det som att vi äntligen kan förvänta oss mer inspiration på modestädernas gator framöver.

Annons

ELLE ger dig en rejäl bildbomb med stilsäker streetstyle från couture-veckan i Paris som garanterat fyller på inspirationsbanken. Je vous en prie!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons