Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Se Pharrell Williams första visning för Louis Vuitton – en SS24-kollektion där musik och mode möts

21 jun, 2023 
AvAmie Chorr
Pharrell Williams debutvisning som kreativ chef för herr hos Louis Vuitton bjöd verkligen på underhållning! Genom att kombinera sin egen unika stil med modehusets tidlösa estetik skapade han en ny våg av kreativitet och inspiration. ELLE har plockat ut det bästa från visningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Virala modehändelser 2023Brand logo
Virala modehändelser 2023

Modehistoria har ännu en gång skrivits, för under gårdagen presenterade Pharrell Williams sin allra första kollektion som kreativ chef för herrlinjen hos det franska modehuset Louis Vuitton. Och för sin debutvisning har han blickat mot solen som en universell källa till liv och inspiration. Debutvisningen som var herrarnas vår- och sommarkollektionen 2024 presenterades på tisdagskvällen på den äldsta bron i den franska huvudstaden Pont Neuf och gjorde minst sagt stora vågor inom modevärlden för Louis Vuitton. Hans första visning för det prestigefyllda modehuset blev en spektakulär händelse som kombinerade musik, mode och kreativitet på en helt ny nivå.

Annons

Pharrell debutkollektion hos Louis Vuitton

Pharrell Williams, som är känd för sin musikaliska talang, införlivade sin passion för musik i visningen. Ljudlandskap och beats ackompanjerade modellernas gång på catwalken och skapade en unik atmosfär som gick hand i hand med klädernas design. Det ikoniska damier-mönstret fick nytt liv i form av damoflage och gav plaggen en extra dimension och visuell effekt. Detta bidrog till en dynamisk och energifylld upplevelse för publiken som satt längst den långa bron i Paris-natten.

Annons

Kvällen bjöd inte bara på en spektakulär visning utan även en stark kändistät front-row. På plats var kändisar från hela världen, bland annat Beyonce, Asap Rocky, Rihanna, Zendaya och Kim Kardashian, som alla var på plats för att se sin vän och branschkollega göra sin visningsdebut.

Annons
Annons

Höjdpunkter från Louis Vuitton SS23 catwalk

Sugen på att se mer? Scrolla för en första titt på Pharrell Williams debutvisning för det franska modehuset och upptäck den unika fusionen av stil och innovation som gjorde den till en minnesvärd händelse.

LV SS24 MW
Annons
Rapparen Dave var en av dem som tog sig ut på Catwalken
Annons
Dave fick sällskap av ännu en rappare! Pusha T tog sig även ut på catwalken för att stötta sin vän och branschkollega Pharrell
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Detaljer från Louis Vuittons SS24 modevisning

Foto: Spotlight/Launchmetrics.com

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons