Populärt: ShoppingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorSommarmode

5 inspirerande looks från Rosalías nya musikvideo vi älskar

19 jun, 2023 
Rosalias musikvideo till nya singeln Tuya
Rosalía, den spanska sångerskan och modeikonen, fortsätter att leverera och inspirera med sin senaste musikvideo till singeln Tuya. Hon tar oss på en resa till den pulserande staden Tokyo, där det defintivt bjuds på explosiva modeögonblick. ELLEs moderedaktör Amie Chorr har valt ut sina favorit-looks från musikvideon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Max Maras resort-kollektion 2024 i Stockholm stadshusBrand logo
Se Max Maras resort-kollektion 2024 i Stockholm stadshus

Är du ute efter modeinspiration som sticker ut från mängden? Då har du kommit rätt! Rosalias senaste musikvideo Tuya är inte bara en visuell fest för ögonen, utan också en skattkista av unik och modig stil. Med sin eklektiska estetik och kreativa kombinationer av plagg och accessoarer bjuder Rosalías på en modeupplevelse som verkligen kommer att inspirera!

Rosalías musikvideo ger en rejäl dos av looks som tar en tillbaka till 90 och 00-talets färgsprakande och lekfulla modescen. Vi möts av en explosion av färger, mönster och coola uppsättningar. Där spicegirl-estetiken genomsyrar nästan varje scen.

Annons

Lekfullhet som ledord i varje look

Färgerna spelar en framträdande roll i Rosalías outfits i musikvideon. Det experimenteras med olika silhuetter och texturer på ett avslappnat sätt, där asymmetriska snitt möter raka och rena vilket ger en dynamisk känsla till varje look. Det är en festlig och energifylld atmosfär man möts av, som bara får en att vilja printscreena varje scen och ha med i sin moodboard.

Kombinationen av alla färgstarka plagg, skor och accessoarer gör att alla looks blir mer levande och uttrycksfulla.

Annons

Look 1

Inspelad under regnig dag i Tokyo, kliver Rosalía in i musikvideon klädd i en vintage hysteric glamour t-shirt, matchat med en mermaid-kjol från det italienska märket Quira. Pricken över i:et, ett par gröna fluffiga klackar är jag helt besatt av!

Look 2

Nästkommande look signerad Fidan Novruzoka utstrålar romantiska vibbar och påminner om klassiska Vivienne Westwood snitt i en modern twist.

Annons

Look 3

Frisyrerna i musikvideon är så djärva och får en att vilja springa hem och testa dem på sitt eget hår. Och vi älskar hur Rosalía i denna video presenterar olika sätt att inkorporera flätor i din frisyr. I denna look ser vi en top från Chopova Lowena och maxi kjolen från St.agni.

Look 4

På tal om Vivienne Westwood levererades det såklart en hel look signerad Vivienne Westwood. Plaggen är hämtade från Westwoods arkiv och bjuder in en punkig spin som sticker ut något extra i jämfört med dem andra looksen.

Annons

Look 5

Denna gula dröm från Marni fick pryda omslaget matchat med ett par pumps från Maison Margiela.

Bli helt uppslukad av musikvideon nedan!

Foto: Sony Music Sweden och Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons