Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Streetstyle-trender direkt från Paris Fashion Week

29 feb, 2024 
AvAmie Chorr
Streetstyle-trender direkt från Paris Fashion Week
Paris Fashion Week är i full gång och gatorna är som vanligt fyllda med en massor av inspiration. Och det är specifikt två streetstyle-trender sticker ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #6 - Clara HallencreutzBrand logo
Min look #6 - Clara Hallencreutz

Streetstyle-trend: Hattar och scarfs

Hattar och scarfs har helt klart dominerat de internationella modeveckorna och blivit den ultimata accessoaren för en extra touch. Och i riktig fransk anda har vi sett en hel del baskrar och till vår förvåning även seglarhattar på den franska modeveckan. Med andra ord en lekfull energi och detalj som piggar upp! Även mönstrade och färgglada scarfs är en återkommande detalj i modegästernas streetstyle-looks.

Annons

Streetstyle-trend LEKFULLA PROPORTIONER:

Att leka med proportioner är ett älskat stilknep och ofta ett enkelt sätt att få till en spännande silhuett, där den markerade midjan står i centrum. Men det är inte bara midjor som är i fokus på gatorna. Överdimensionerade plagg verkar definitivt vara här för att stanna och en favorit bland modefolket. Ballongsilhuetten syns på ärmar och kjolar och ger varje look en lekfull edge.

Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight
Annons
Annons
Annons

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons