Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Supermodeller och superstjärnor vill rädda arktis

23 jul, 2015 
AvNina Campioni
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kate Moss, George Clooney, Sienna Miller, Sir Ian McKellen, Naomi Campbell….ja, nämn en stor kändis som INTE är med i Greenpeace fantastiska kampanj ”Save the Arctic”. Vi har bilderna!

Inte mindre än 60 kända personer, allt från supermodeller till Hollywoodskådisar till författare är med i kampanjen som är fotad av Andy Gotts. Alla bär de en t-shirt med trycket ”Save the arctic” som är designad av ingen mindre än designern och aktivisten Vivenne Westwood. Kampanjen som Greenpeace driver syftar till att skapa uppmärksamhet till oljebolaget Shells planer att borra efter olja utanför Alaska vilket kommer påverka både klimatet och djurlivet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Pamela Andersson är en av de engagerade kändisarna som du ser i bildspelet nedan:

-Det vackra Arktis håller vår jord nerkyld. Hjälp mig att försöka skydda det för framtida generationer, skriver hon på sin webbsajt.

Läs också: Så shoppar du ekosmart

Läs också: Vivienne Westwood – ett Game of Thrones-fan!

Läs också: Så shoppar du ekosmart

Läs också: Vivienne Westwood – ett Game of Thrones-fan!

Annons