Supermodeller och superstjärnor vill rädda arktis

23 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Kate Moss, George Clooney, Sienna Miller, Sir Ian McKellen, Naomi Campbell….ja, nämn en stor kändis som INTE är med i Greenpeace fantastiska kampanj ”Save the Arctic”. Vi har bilderna!

Inte mindre än 60 kända personer, allt från supermodeller till Hollywoodskådisar till författare är med i kampanjen som är fotad av Andy Gotts. Alla bär de en t-shirt med trycket ”Save the arctic” som är designad av ingen mindre än designern och aktivisten Vivenne Westwood. Kampanjen som Greenpeace driver syftar till att skapa uppmärksamhet till oljebolaget Shells planer att borra efter olja utanför Alaska vilket kommer påverka både klimatet och djurlivet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Pamela Andersson är en av de engagerade kändisarna som du ser i bildspelet nedan:

-Det vackra Arktis håller vår jord nerkyld. Hjälp mig att försöka skydda det för framtida generationer, skriver hon på sin webbsajt.

Annons
Innehåller annonslänkar