ANNONSSAMARBETE MED THOMAS SABO
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Sara Biderman stylar sina favoriter från THOMAS SABO

08 dec, 2023 
AvSofia Carlberg
Lagom till jul visar stylisten Sara Biderman hur hon väljer att styla den senaste kollektionen Heritage glam från THOMAS SABO.

– Glittrande smycken, strumpbyxor i spets eller blomapplikationer på klackarna - det är accessoarerna som gör looken, säger stylisten Sara Biderman.

Nu närmar sig julen med stormsteg och det är hög tid att inhandla de där julklapparna om du inte redan gjort det. Eller kanske vill du köpa något fint till dig själv som blir det där lilla extra när det kommer till din festliga outfit.

Heritage Glam

Den nya Heritage Glam-kollektionen från THOMAS SABO har en lyxig och glittrande look med handinfattade stenar och ädelstenar. Från vackra vita zirkoniastenar till magiska nyanser av rosa, rött och violett, har den nya serien en tidlös elegans som du kan älska och bära en lång tid framöver.

Stylisten Sara Biderman har valt ut några av sina personliga favoriter från THOMAS SABOS senaste kollektion Heritage glam.

– För säsongens festoutfits föreslår jag att man fokuserar på detaljerna!

Sara har valt att styla smyckena med en avslappnad casual look för att kunna visa på smyckenas mångsidighet och att det finns många olika sätt att bära dem på.

Här syns också en mer elegant juloutfit för att lyfta smyckenas förmåga att förändra en relativt formell look. Denna outfit i vit kavaj och svarta spetshandskar.

– Stylingen är sofistikerad men edgeig och fokuserar på att komplettera kläderna snarare än att konkurrera med dem. Smyckena är framträdande, men inte överväldigande, säger Sara.

Den tredje looken är en festlook som gör dig redo för vilken fest som helst.

I kollektionen syns chokers, armband, halsband, örhängen och cocktailringar som pryds av överdådiga handskurna stenar. Örhängena med asymmetriska designelement utgör den perfekta kombinationen av klassiskt och sofistikerat.

Iögonfallande chokers är dekorerade med 43 stenar och kan även bäras som ett klassiskt halsband tack vare en förlängningskedja. De stiliga cocktailringarna drar verkligen blickarna till sig med en central glänsande sten i åttkantig slipning, med stenar rundslipning smakfullt placerade runt stenen i form av en blomma.

– När det kommer till att bära smycken är balans viktigt. Ett tips är att välja en fokuspunkt, antingen halsband, örhängen eller armband/ringar och sedan komplettera på övriga ställen för en harmonisk helhet, säger Sara.

Du hittar fler smycken hos THOMAS SABO