Så gick Jude Laws dotter Iris Law från girl next door till it-girl

20 okt, 2023 
AvAmie Chorr
Så gick Jude Laws dotter Iris law från girl next door till it-girl.
Iris Law har verkligen gjort en explosiv stilresa. Dottern till Jude Law och Sadie Frost har gått från en neutral och subtil stil till djärva smink looks och ett experimentellt uttryck som modehusen nu ropar efter. Följ med på stilresan som har cementerat henne som en sann modeikon!
Annons
David och Victoria Beckham - stilresan
David och Victoria Beckham - stilresan

Här är Iris Laws stilresa

Iris Law föddes 2000 och är dotter till Jude Law och Sadie Frost – två väldigt kända namn i underhållningsbranschen. Hennes arv har gett henne en naturlig fördel, men det är hennes personliga stil och uttrycksfulla karaktär som verkligen dubbat henne till "queen of Tiktok" med en estetik som många nu hämtar inspiration från.

Iris Laws pixie cut

Hennes blonderade, korta frisyr och jack i ögonbrynen har blivit något av hennes signaturstil –och hon är allt annat än rädd för att experimentera med sin look.

Annons
@iris__law

Mmmmsmdmdmmdmdmmmmmmmmmmmcmcmcmfmdmmmmmm

♬ original sound - Iris 😇

Iris Law är en sann entusiast när det gäller matcha-te och ovanliga snacks (hennes TikTok är fullt av inspirerande idéer för nästa middag!) och hon omfamnar med glädje den lekfulla sidan av smink och hår. Gnistrande ögonlock, färgglada hårprydnader och regnbågsfärgade manikyrer är bara lite av det hon delar med sig av!

På röda mattan har Law en förmåga att kombinera sin grunge med glamour, och levererar alltid kreativa och djärva beauty-looks. Med sitt korta, blonda hår påminner hon om en nutida Twiggy, och hon leker gärna med tidsmarkörer som ombre khaki-ögonskugga och draperad 80-talsrouge.

Scrolla för mer inspo á la Iris Law

Den 22-åriga stjärnan kommer vi definitivt se mer av i modevärlden!

Foto: Instagram & TikTok

Annons