Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

8 plagg från Cos atelier-kollektion som är perfekt till vinterns fester

19 okt, 2023 
AvAmie Chorr
8 plagg från Cos atelier-kollektion som är perfekt till vinterns fester
I takt med att kylan tränger sig allt närmare är det dags att hitta inspiration till vintersäsongens festligheter. ELLE har spanat på Cos nya atelier-kollektion och listar här 8 plagg vi gärna bär till kommande kyliga kvällar ute på stan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilsäkra hösten med trendig spets!Brand logo
Stilsäkra hösten med trendig spets!

Under New York Fashion Week presenterade Cos sin tredje atelier-kollektion, där varje plagg var omsorgsfullt utformat med en framträdande tonvikt på kvalitet. Kollektionen präglas av en sofistikerad palett med mjuka neutrala toner, subtila mönster och vackra silhuetter. En samling plagg som garanterat kommer att svepa över de kyliga kvällarna på stan med lätthet och elegans. Och nu har den andra delen av atelier-kollektionen äntligen landat i butik.

Annons

Cos atelier AW23 – 8 plagg för vinters fester

1. Svart Halterneck väst + maxikjol

Halterneck västen finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

Kjolen finns att köpa här (reklamlänk)

Den klassiska västen har här fått en twist, och tillsammans med maxikjolen skapas en lekfull silhuett. För en perfekt fest-look, välj att styla plaggen med svarta knähöga boots, lager av smycken och en oversize bomber i läder.

2. Kavaj + Asymmetrisk kjol

Kavajen finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

Kjolen finns att köpa här (reklamlänk)

Denna look är definitivt en favorit! En snygg kombo som kommer få dig att känna dig chic hela kvällen. Extra fint blir att matcha med ett par strumpbyxor och spetsiga slingbacks! Och för att hålla värmen, toppa med en fuskpälskappa eller en svart kappa med breda axlar och du är garanterat i hamn.

3. Mönstrad klänning + mönstrade byxor

Klänningen finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

Byxorna finns att köpa här (reklamlänk)

Kan det bli för mycket mönster i en look? Det tycker inte vi! Kör med den mönstrade klänningen och byxorna som ett set med ett par klackar eller loafers. Känner du att hela setet är lite för djärvt för dig, är det lika fint att matcha klänningen med ett par strumpbyxor och ett par slingbacks. Byxorna kan du med fördel matcha med en skjorta i neutral färg, loafers och en croppad kappa.

4. Klänning i metallic

Klänningen finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

Denna silvriga långklänning är så pass snygg i sig själv att den inte behöver mycket styling! Addera bara ett par lårhöga boots med spetsig tå + en lång svart kappa och du har den ultimata festlooken. Kanske blir detta även årets nyårsklänning?

5. Virkad topp, virkad kjol och Kappa med läderfransar

Toppen finns att köpa här (reklamlänk)

Kjolen finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

Kappan finns att köpa här (reklamlänk)

Detta set skriker mysigt chic! Hur underbart att bära en kjol i minilängd med matchande topp som du även kan känna dig bekväm i – hela kvällen. Matcha med en grå lång kappa, strumpbyxor i önskad denier och ett par taxklackar. Vi spår succé!

Cos atelier-kollektion lanseras online och i utvalda butiker idag den 19 oktober. Upptäck alla plagg från kollektion här (reklamlänk)

Foto: Cos

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons