Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Här är de hetaste produkterna hösten 2023 – har du någon av dem?

17 okt, 2023 
AvAmie Chorr
Här är de hetaste produkterna hösten 2023 – har du någon av dem?
Det finns it-plagg och så finns det IT-plagg. Höstens 10 hetaste plagg och accessoarer för 2023 har korats och vi listar dem för dig att få koll på. Frågan är – äger du någon av dem?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #15 – Desiré InglanderBrand logo
Min rutin #15 – Desiré Inglander

Hösten är officiellt här och med det har Lyst index analyserat miljontals konsumenters shoppingbeteenden. De har rankat tio accessoarer och skor som är de ledande spelarna denna höst.

Här är höstens 10 populäraste plagg och accessoarer 2023

1. Maison Margiela Tabi Mary Jane

Högst i topp ligger höstens kanske mest omtalade sko – Maison Margielas Tabi-sko! En klassisk återkommande favorit och har en diskret sofistikation som står tidens alla prövningar. Stilen skriker gammaldags glamour med en twist och Mary Jane-skon i ny tappning!

Skorna finns att köpa här (reklamlänk)

2. Miu mius gråa kofta

Kofta från Miu mius höst/vinter kollektion.
Launchmetrics.com/spotlight

Höst- och vinterkollektionen för 2023 hos Miu Miu satte definitivt tonen för höstens mest dominerade trend – kontorsstilen. En trendlook där den finstickade koftan stod i fokus och stylades med modern twist. Det är verkligen inte förvånande att Miu Mius kofta är tvåa på topplistan. Vi spår att det är en garderobsfavorit i fler höstsäsonger framöver.Cos quiltade väska

Annons

Koftan finns att köpa här (reklamlänk)

3. Cos quiltade väska

Quiltade handväskor är här för att stanna och en tydlig efterfrågan av väskor med extra tyg och textur står i fokus. På tredje plats på listan finner ni därför den vadderade väskan från Cos.En väska som minst sagt stått i rampljuset denna höst! Och frågar du oss är det en accessoar som kan lyfta vilken enkel outfit som helst.

Väskan finns att köpa här (reklamlänk)

4. Nike x Martine Rose Shox MR4 Mule

Under hösten 2023 blir våra sneakers rent trendmässigt inte bara mer robusta utan också mycket mer färgglada. Nike x Martine Rose sneakern har seglat upp till fjärde plats som en trendig favorit. För en otraditionell men populär urban look kan du inte gå fel med denna sportiga stil – och sko!

Skorna finns att köpa här (reklamlänk)

5. Birkenstock Arizona

Birkenstocks arizona är varumärkets mest tidlösa (och populära) design. Släppt år 1973 (firar alltså 50 år i år), har denna unisex sandal med två remmar varit central för Birkenstocks framgång och är i stort sett synonym med deras praktiska men stilfulla sortiment. Därför är det inte heller helt konstigt att den bekväma skon står med på listan över höstens populäraste plagg.

Annons

Skorna finns att köpa här (reklamlänk)

6. Tory Burch piercade mule

På sjätte plats är en Tory Burch-favorit från deras vår/sommar 2023 kollektion, nämligen deras piercade sko! En kontrast mellan form och funktion är denna sko tillverkad i elegant läder med mässingsdetaljer, vilket skapar en illusion av en piercad tå. En statementsko helt klart!

Skorna finns att köpa här

7. Loewes puzzle tote

Loewes ikoniska puzzle tote är en exklusiv handväska som minst sagt fått uppmärksamhet för sin unika och karaktäristiska design. Sedan den lanserades 2014 har väskan varit en favorit bland modeentusiaster och denna säsong visar den sig fortsatt som en it-väska.

Väskan finns att köpa här (reklamlänk)

8. New balance 550

Efter att ha nyanserat sina ikoniska 550-sneakers år 2020, blev det omedelbart en bästsäljare. Modellen 550 ger den ultimata retro/basket-känslan och blickar vi till Lyst topplista blir det fortsatt en favorit året ut.

Skorna finns att köpa här (reklamlänk)

9. Pradas blommiga kitten heel

tax klackarna med 3d printade blommor från prada.

Det är tydligt att blommigt har blivit höstens oväntade favorittrend. Blommiga mönster i all ära men denna säsong tar blommor form på helt nya sätt. Blicka bara till Pradas söta taxklackar med blommig detalj som tagit en hedrande nionde plats. En sko vi som gör det lätt att låta höstsäsongen stå i blom!

Skorna finns att köpa här (reklamlänk)

10. Acne studios frame solglasögon

Acne Studios fortsätter att leverera med sina “frame” solglasögon som står sig fortsatt populära. Med en oversize silhuett som omsluter ansiktet och skarp form ger dessa en garanterad futuristisk look.

Solglasögonen finns att köpa här (reklamlänk)

Foto: Launchmetrics.com/spotlight & Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons