Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Rihannas mest minnesvärda nakenlooks genom tiderna

16 dec, 2022 
Rihannas mest minnesvärda nakenlooks genom tiderna
Från meshklänningen täckt av 200 000 Swarovski-kristaller som hon bar 2014 till hennes omtalade gravidlook signerad Dior under Paris Fashion Week 2022 – här är några av Rihannas mest minnesvärda nakenlooks.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Rihanna gör oss aldrig besvikna när det kommer till stil. Och med en frisyr i ständig förändring, inspirerande make up och wow-looks under såväl de internationella modeveckorna som på röda mattan till världens mest exklusiva galor har artisten bjudit på en rad modeögonblick sedan hon slog igenom i mitten på 00-talet.

Hennes lekfulla outfits har gjort henne till en av vår tids största modeikoner och trots att vi vid det här laget egentligen inte borde bli förvånade av någonting när det gäller Rihannas stil, så lyckas hon gång på gång med konsten att överraska.

Annons

Rihannas vågade nakenlooks

Genom åren har Savage X Fenty-grundaren dessutom bjudit på en hel del vågade nakenlooks. Vi har sett underkläder i fokus, transparent tyg, höga slitsar och djupa ringningar. Från meshklänningen täckt av 200 000 Swarovski-kristaller som hon bar 2014 till hennes omtalade gravidlook signerad Dior under Paris Fashion Week 2022 – här är några av Rihannas mest minnesvärda nakenlooks genom tiderna.

2011

Rihanna i en transparent tyllklänning från Jean Paul Gaultier på Grammy-galan 2011.

Rihanna i en transparent tyllklänning från Jean Paul Gaultier på Grammy-galan 2011.

Annons

2014

Rihanna i nakenklänning 2014

Rihanna stal showen när hon entrade röda mattan på CFDA Fashion Awards 2014. Inte bara för att hon senare skulle ta emot pris som årets Style Icon Award. På sig bar hon vad som har kommit att bli en av de mest ikoniska nakenklänningarna genom tiderna. Mesh-klänningen, som var täckt av 200 000 Swarovski-kristaller och signerad Adam Selman, blottade det mesta och looken har i efterhand blivit beskriven som ett modigt självförtroende-statement i sann Rihanna-anda.

Annons

2014

Rihanna på amfar-galan 2014

Artisten på amfAR-galan 2014 iklädd en klänning med hög slits och transparent tyg vid bysten från Tom Ford.

2014

Rihanna i nakenlook 2014

Till MTV Movie Awards 2014 kom Rihanna iklädd en vit korsett-liknande body och en skir morgonrock-liknande jacka.

Annons

2014

Rihannas bästa nakenlooks 2014

Rihanna satsade på svart kavaj med djup ringning till Fashion Awards i London, 2014.

2014

Rihanna i nakenlook 2014

Rihanna i nättröja och minikjol under en efterfest anordnad av Balmain under Paris Fashion Week 2014.

Annons

2015

Rihannas bästa nakenlooks

Rihanna syntes på gatorna i New York, sommaren 2015, när hon kom gåendes i pyjamasset och spetsbehå på väg till studion. Matchade gjorde hon med ett par fluffiga slippers.

2021

Rihannas bästa nakenlooks 2021

Till en Savage x Fenty-visning i New York hösten 2021 kom Rihanna iklädd en svart spetslook där underkläderna stod i fokus.

Annons

2022

Rihanna gravidlook paris fashion week

Under Diors visning av höstkollektion för 2022 under Paris Fashion Week tog Rihanna plats på front row iklädd en skir kreation – som inte kan beskrivas som något annat än en nakenklänning – signerad det franska modehuset.

2022

Rihanna gravidlook paris fashion week

Rihanna iklädd en svart klänning och lika fuskpäls på väg till efterfesten efter Guccis modevisning under Milano Fashion Week, i februari 2022.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons