Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Rihannas gravidstil är tillbaka – se första outfitbilderna efter Super Bowl

23 feb, 2023 
Rihannas gravidstil är tillbaka – se första outfitbilderna efter Super Bowl
Rihanna är gravid för andra gången! Nu ser vi med spänning fram emot lika episka gravidlooks som under stjärnans första graviditet. Och de första outfitbilderna efter avslöjandet är lovande.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023Brand logo
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Det var under söndagens Super Bowl som Rihanna avslöjade sin andra graviditet. Efter halvtidsshowen, vilket var artistens första framträdande på fem år, bekräftade hennes representanter det som många spekulerat kring under konserten – att hon var gravid igen nio månader efter att parets första barn föddes i maj, 2022.

Och nu väntar vi med spänning på att få se nya episka gravidlooks signerade artisten. Stjärnans förra graviditet lämnade ju ingen besviken rent stilmässigt.

Annons

För drygt ett år sedan klev Rihanna, iklädd en rosa dunjacka från Chanel, ut på gatorna i Harlem, hand i hand med pojkvännen ASAP Rocky och visade upp gravidmagen för allra första gången. I samma stund såg vi stora chanser komma att bjudas på gravidmode som vi aldrig tidigare har sett – vilket var ganska exakt det vi fick.

Och de första outfitbilderna sedan gravidavslöjandet på Super bowl tyder på att vi har goda möjligheter att uppleva samma sak igen kommande månader.

Rihannas födelsedagslook

Rihannas gravidlook – firar 35-årig födelsedag

I veckan fyllde Rihanna 35 år och firade detta med en middag tillsammans med Asap Rocky och vänner på en av artistens favoritrestauranger, Giorgio Baldi i Santa Monica. Kvällen till ära bar allas vår superstjärna en vit miniklänning i omlottmodell och med drapering vid höften.

Annons
Rihannas gravidlook – firar 35-årig födelsedag
Rihannas gravidlook – firar 35-årig födelsedag

Det här stylade hon med en synlig behå under (vilken vi tippar är från Savage x Fenty), en mörkbrun krokodilmönstrad kappa från Bottega Veneta – och Christian Louboutin-klackar. För en graviditet är inget som hindrar Rihanna att bära stiletter, snälla nån!

Annons

Därtill bar hon silversmycken och en väska i vit fuskpäls.

Rihanna i fuskpäls och baggyjeans

Rihannas gravidlook – fuskpäls och baggyjeans

Ett par dagar tidigare klev Rihanna ut från samma restaurang iklädd en hellång kappa i fuskpäls, ett par löst sittande baggy jeans och en t-shirt som lämnade en glipa på den ännu inte så stora gravidmagen.

Artisten kompletterade looken med sneakers, guldfärgade smycken och solglasögon.

Foto: TT

Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons