Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLE-redaktionens handplockade favoriter – höstens bästa köp

24 sep, 2021 
AvCecilia Persson
Shoppingtips hösten 2021 – ELLE-redaktionens favoriter
Hösten har nu gjort entré och höstmodet likaså. Om du också vill möta den nya säsongen i en stilsäker och tidlös garderob så har du hamnat helt rätt – här är ELLE-redaktionens bästa köp hösten 2021.
Annons

Vem drömmer inte om en garderob fylld med basplagg som gång på gång låser upp stilsäkra outfits och underlättar vardagen? Hösten 2021 fortsätter vi att slipa på den perfekta basgarderoben och väljer ut några få nyckelplagg och tidlösa accessoarer som får spela huvudrollen under hösten 2021.

Nyckelplagg hösten 2021

Från tidlösa skor och väskor med det där lilla extra till stickade plagg som prickar in säsongens stora trender – här är ELLE-redaktionens handplockade höstfavoriter.

Cia Jansson, chefredaktör

– Den perfekta vardagsväskan är svart, skulptural och rymmer precis allt och lite till. Den uppdaterade väskan Tulip från Little Liffner är väskan som ska få hänga med mig i år framöver!

Cia Jansson, chefredaktör ELLE – väska tulip från Little Liffner
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Elina Grothén, Fashion director

– I höst är jag på jakt efter ett par tidlösa boots med högt skaft och de här från New York-baserade Khaite står högt på inköpslistan.

Annons
Elina Grothen, modechef ELLE – boots från Khaite

JOSEFINE KANTH, STYLINGREDAKTÖR

– Denna kortärmade kofta med fluffig textur från COS får mig att vilja möta hösten i den lyxigt stilsäkra kombinationen: marinblått + denim. De korta (och vida) ärmarna och den djupt rundade urringningen gör att den känns klassisk med en twist och jag älskar det. Som pricken över i:et bär jag den helst med ett gäng iögonfallande silversmycken som går extra fint ihop med det marinblå.

Annons
Josefine Kanth, stylingredaktör ELLE – stickad fluffig kofta från COS
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Louise Åström, popkulturredaktör

– Jag tänker inte gå så långt och säga att jag är that girl som beställer pumpkin spice latte. Men det är sant, jag älskar hösten. Och då är stickat ett måste. Gärna med krage för att hålla värmen lite extra, plus att det är en snygg detalj. Klä upp den här ljusgrå favoriten från Carin Wester med ett par svarta skinnbyxor eller klä ner den med ett par klassiska mörka jeans. Eller varför inte vara snyggast på skogspromenaden och matcha den med ett par tights och kängor eller sneakers? Du, din dejt, kantareller och rödvin. Ja, tack.

Annons
Louise Åström, Popkulturredaktör ELLE – stickad tröja med polokrage och dragkedja
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Emma Blomberg, Moderedaktör

– Den senaste (pandemi)tiden har fått mig att inse att min garderob rymmer för många plagg som aldrig används. Så nu känner jag ett sug efter basgarderoben – men en bas med det lilla extra. Enkla och användbara (!) plagg med detaljer som gör dem, ja, lite roligare! Med det sagt letar jag nu efter den perfekta polotröjan och den här lilla älsklingen från Dagmar ligger högt upp på önskelistan. Matchar gör jag med svarta kostymbyxor. Eller jeans, såklart!

Annons
Emma Blomberg, moderedaktör ELLE – randig stickad polotröja från Dagmar
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Carin Hellman, skönhetsredaktör

– Efter att allt mer ha efterliknat Marie Kondo under pandemin, det vill säga har sorterat och konstant rensat och sålt av gamla plagg, är höstens måste att investera i ett tidlöst vackert hantverk till väska som i princip kan ärvas av mina barn. Drömmen i höst är Loewes Tan Anagram.

Carin Hellman, Skönhetsredaktör ELLE – väska Tan Anagram från Loewe
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.
Annons
5 back to work outfits att inspireras av i höst
5 back to work outfits att inspireras av i höst
Annons