Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Investera i en tidlös polotröja – 10 stilsäkra köp

13 nov, 2023 
AvCecilia Persson
AvAmie Chorr
Fyll på basgarderoben med en polotröja i tidlös design som går att styla i oändlighet. Vi guidar dig till de bästa valen just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #18 – CherrieBrand logo
Min rutin #18 – Cherrie

När vinterkylan viner kring husknuten och har en tendens att ta sig ända in i benmärgen är en stickad tröja med polokrage ett värmande val. Kanske sitter du till och med och fryser inne på ett kallt kontor under dagarna och vill ha en outfit som är både stilsäker och värmande? Oavsett vilken stil du har så vågar vi lova att en polotröja i någon form platsar i de allra flestas basgarderob.

Investera i en tidlös polotröja – 10 stilsäkra köp

Den stickade polotröjan kommer i flera snygga utföranden och passar till många olika tillfällen, beroende på vilken variant du väljer. Under vintern är det perfekt att addera en finstickad, tunn polotröja under en stilren kavaj för en riktigt snygg kontorsoutfit, oavsett om du väljer en kontrasterande färg eller låter alla plagg gå ton i ton.

Annons

Samtidigt passar en mer chunky stickad tröja med en mer oversize design lika bra med kostymbyxor och ankelboots som med jeans och sneakers – den går med andra ord lätt att styla polotröjan upp eller ner, beroende på situation.

Polotröja för dam

Här har vi samlat de bästa köpen just nu i form av både tunna polotröjor och mer oversize stickade tröjor med polo, i allt från neutrala toner som brunt och vit till trendfärgerna rött och grönt.

Stickad polotröja, Arket

Stickad och luddig tröja med en oversized silhuett och ribbstickade detaljer. Den har en extra hög hals och finns i flera fina färger. Se mer och köp polotröjan här (reklamlänk)

Annons

Vit polotröja, Cos

Designad i en rundad siluett med hög hals, bred ribbad fåll som drar in i midjan. Denna polotröja kommer i en uppfriskande krämfärgad nyans som passar perfekt i din basgarderob. Köp här (reklamlänk)

Annons
Vit polotröja, Cos

Ribbad polotröja, Ellos

Ribbad tröja i en härlig blå färg med ribbad struktur! Designad med nedhasade axlar och slits på båd sidorna nedtill. Köp här (reklamlänk)

Ribbad polotröja, Ellos
Annons

Röd polotröja, H&M

Snygg och tunn röd polotröja i mjuk trikå med långa ärmar och rakt skuren nedtill. Rött är ett av årets hetaste färger och passar perfekt till julmiddagen, se mer och köp tröjan här (reklamlänk)

Röd polotröja, H&M

Brun polotröja, Kappahl

Stilsäker polotröja i säsongens trendigaste bruna nyans. Den har en smickrande figurnära passform och är gjord i mjuk lyocell. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk)

Brun polotröja, Kappahl

Blå melerad polotröja, Stylein

En mjuk tröja stickad i en blandning av ull och mohair. Den har en avslappnad och löst passform, med en bred polokrage och rundade ärmslut. Köp den här (reklamlänk)

Annons
Blå melerad polotröja, Stylein

Ljuslila polotröja, Toteme

Tidlös ljuslila polotröja stickad i naturligt linne, bomull och silke. Den är färgad i en lavendelfärg för att skapa en organisk melerad effekt och har en hög hals. Köp tröjan här

Blå polotröja, Carin Wester

En kroppsnära polotröja i mjuk modal- och bomullsblandning, med en snygg vikbar krage. Den blåa nyansen förutspås bli en av vårens mest trendiga färger, vilket gör den perfekt att bära från vinter till vår. Köp den här (reklamlänk)

Blå polotröja, Carin Wester

Grön polotröja, Mytheresa

Polotröja i en härlig grön nyans som kommer lysa upp vilken outfit som helst. Köp den här (reklamlänk)

Grön polotröja, Mytheresa

Mörkgrön kortärmad polotröja, Soft goat

En kortärmad ribbstickad polotröja i kashmir. Köp den här (reklamlänk)

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons