Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE listar: 3 perfekta strandlooks vi satsar på i sommar

11 jul, 2023 
AvSandra Bohlin
outfit strand dam 2023
Är du redo att ta din strandlook till nästa nivå? Kombinera luftiga plagg i linne med brända toner av orange, den virkade klänningen och accessoarer som lyfter din strandstil. Spana in 3 outfits vi gärna bär i sommar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Förutom att slänga över kaftanklänningen över bikinin eller baddräkten i sommar är det alltid lika härligt att sätta ihop en stilren outfit att bära till varma dagar på stranden. Använd plagg du redan har hemma och kombinera dem med några nya favoriter i din garderob. Nedan har vi satt ihop tre stilsäkra outfits som vi gärna bär till stranden i sommar!

3 outfits perfekta att bära till stranden i sommar 2023

Kombinera luftiga klänningar med plagg i linne, badmode i trendiga nyanser och stiliga sandaler!

Look 1: Trendigt virkat och krämiga toner

Sommaren 2023 präglas mycket av det virkade och självklart kan vi bära trenden även på stranden! Här har vi satt ihop en look i krämiga trendtoner som passar perfekt till en solkysst hy!

styla bikini

Look 2: Linnebyxor och brända trendtoner

Linne, linne och ännu mer linne – ja tack! Linnebyxorna är likna givna på stranden som i sommarens partygarderob. Här stylar vi dem med en baddräkt i trendfärgen orange och tillsammans med snygga accessoarer. Psst! Denna look funkar lika bra till festen!

Annons
strand look kläder dam 2023

Look 3: Sommarchic

Knyt sarongen kring midjan, glid in i sandalerna och låt halsbandet med skydda dig mot solen med en keps och spf – här har du den ultimata strandlooken med en chic touch!

styla outfit strand

Foto: Instagram

Se mer:

Se Max Maras resort-kollektion 2024 i Stockholm stadshusBrand logo
Se Max Maras resort-kollektion 2024 i Stockholm stadshus

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons