ANNONSSAMARBBETE MED MQ MARQET
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Modeplaggen för julens alla festliga stunder

29 nov, 2023 
AvSofia Carlberg
Låt decembers alla festliga ögonblick förgyllas av härliga plagg i krispigt vitt, vinterblommigt i rött och cerise där voluminöst blandas med tidlösa klassiker.
Julens favoriter på MQ MarqetBrand logo
Julens favoriter på MQ Marqet

Nu är julen snart här och med den kommer flera festliga tillfällen att se fram emot. Oavsett om du ska på jullunch, adventsfika eller på jobbets julfest är det härligt att få klä upp sig för att komma i rätt stämning.

Stockh lms kollektion Contemporary Christmas


MQ:s vinterkollektion från varumärket Stockh lm går under namnet Contemporary Christmas och är en kollektion där det voluminösa modet kombineras med tidlösa klassiker. Kollektionen är färgstark och modig som det vinterblommiga plagget i rött och cerise.

Hela kollektionen går i en färgskala i toner av röd-cerise-rosa med svart och champagne. Och de tidlösa klassikerna syns i till exempel den lite stramare kostymen.

5 INSPIRERANDE CONTEMPORARY CHRISTMAS LOOKS

Uppdatera garderoben med härliga plagg som blir pricken över i:et på julfesten och alla andra tillfällen då du vill vara extra julfin.

Vill du klä ner den vackra kjolen i rött och cerise blir den snygg med en vit t-shirt men blir också än mer festlig med en krispig skjorta i vitt. Addera festliga smycken för en lyxigare känsla.
En smoking i svart med revärer i satin och på slaget är aldrig fel på fest eller till vardags. Matcha med en snygg blus under eller låt en snygg BH sticka fram under kavajen.
Kollektionen andas cerise, svart och champagne. Matcha ett par svarta byxor med antingen en blus i cerise eller en glittrig topp i champagne-ton. Låt skorna eller smyckena bli pricken över i:et.
En riktigt lyxig outfit som blir fin som den är eller vart plagg för sig själv beroende på vilken look du är ute efter.
Contemporary Christmas är en kollektion där det voluminösa modet kombineras med tidlösa klassiker. Matcha din vinterblommiga klänning med ett par tuffa stövlar och vackra smycken för en lyxig känsla.

STOCKH LM studios KOLLEKTION FROSTED WHITE

För den som gärna klär sig monokromt och fastnat för den vita looken kommer också Stockh lm Studio med en kollektion som heter Frosted White.

Här har man hämtat inspiration från de riktigt kalla och krispiga vinterdagarna. Siluetterna är skarpa och materialen är både lyxiga och taktila.

2 snygga looks från kollektionen Frosted White

För den som fastnat för den vita looken kommer Stockh lm Studio med vinterkollektionen Frosted White. Ett viktigt plagg i kollektionen är bland annat den långa vita satinkjolen. Matcha med vit stickad överdel och smycken i silver. Vill du bryta av den monokroma looken kan du välja ett par skinnstövlar i brunt.
Strukturjackan Samantha känns lyxig och matchas med fördel med ett par snygga kostymbyxor i krispigt vitt. Plaggen går alla i fina, vita toner som du kan bära en lång tid framöver.