Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

11 stickade modenyheter som är ett måste i vinterns basgarderob

08 nov, 2023 
AvSandra Bohlin
AvAmie Chorr
stickade plagg vinter dam 2023
Uppdatera din vintergarderob med stickade och tidlösa plagg! Vi listar de senaste modenyheterna du inte får missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilresa: Mariah CareyBrand logo
Stilresa: Mariah Carey

Stickat+vinter=sant! Till jobbet, hemmamyset, middagen, skogspromenaden eller festen – ja de stickade plaggen passar perfekt. Veckans senaste vinternyheter bjuder på allt och lite till i allt från mysigt stickade tröjor i oversized passform vi vill styla till ett par höga boots till den perfekt stickade klänningen som ser ut som ett set! Spana in de bästa köpen du inte får missa!

stickade plagg höst dam 2023

Stickade plagg och accessoarer för vintern 2023

stickade plagg höst dam 2023

Nedan listar vi 11 stickade plagg och accessoarer du inte får missa – som alla kvalar rätt in i säsongens basgarderob!

Annons

Ribbstickad miniklänning, weekday

En miniklänning, som lätt går att inkludera i en lager på lager look! Klänningen är ribbstickad med utsvängda ärmar och rund hals Köp den här (reklamlänk).

Grå stickad miniklänning.

Balaclava, Weekday

Vad funkar inte bättre för att skydda ansiktet och öronen mot kalla vinter vindar som en finstickad balaclava. Dessutom är det också väldigt snyggt, en win win helt enkelt. Läs mer och köp den här (reklamlänk)

Annons

Mössa, Arket

Muk och fluffig mössa stickad i en blandning av mohair och ull. Finns att köpa här (reklamlänk)

Fluffig beige mössa

Gråmelerad klänning, Adoore

Denna klänning har en kabelstickad överdel och slätstickad nederdel, vilket ger illusionen av ett set. Köp den här (reklamlänk)

Annons
En grå miniklänning som ger illusionen av ett set

Oversize stickad tröja med polokrage, Anine Bing

En marinblå stickad tröja med polokrage passar perfekt i din basgarderob då den verkligen funkar med allt. Dressa upp den med en långkjol i silke eller dressa ner med ett par kostymbyxor i oversize modell. Köp den här (reklamlänk)

Klassisk svart stickad kofta med polokrage, BikBok

Med en finstickad svart kofta i garderoben har du en hjälte i garderoben för de dagarna där fantasin tryter. Läs mer och klicka hem den här (reklamlänk)

Klassisk svart kofta med högkrage

Grå stickad tröja, Dagmar

Stickad rundhalsad tröja i fluffigt och luftigt alpackagarn med ett förstorat, bredribbat mönster. Den har en avslappnad silhuett med sänkta axlar och förlängda ärmar. Du hittar den här (reklamlänk)

Grå stickad kofta

Vit stickad tröja utan axlar, Dagmar

En mjuk och lätt tröja i merinoull och ribbstickat mönster. Ger en enkel och sensuell känsla, Med de förlängda ärmarna och den åtsittande silhuetten. Perfekt till fet i vinter! Du kan köpa den här (reklamlänk)

Annons
Axellös stickad tröja

Lång stickad tröja, Rodebjer

En lång, ledig tröja stickad i en fluffig alpackablandning, som borstats för extra mjukhet. Den är designad med sänkta axlar och en båtringning. Du kan köpa den här (reklamlänk)

Lång marinblå kofta
Annons

Vit stickad tröja, Stylein

Vit stickad kofta i vacker volyminös och ledig passform, ärmar i full längd och en rundad halsringning. Bär den med klassiska blå jeans till vardags eller bär den över din slipdress på kvällen. Finns att köpa här (reklamlänk)

Vit stickad tröja

Röd stickad kofta med hög krage, Cos

Rött är ju årets färg som definitivt kommer lysa upp i vintermörkret! Tröjan har en rundad silhuett men en hög krage, fällärmar och en bred ribbstickad nederkant som dras åt i midjan gör tröjan både bekväm och stilfull. Köp den här (reklamlänk)

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons