Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Norska kungligheten Leah Behn har signat modellkontrakt

12 apr, 2022 
Norska kungligheten Leah Behn blir modell
Kungligheterna tar modebranschen med storm! Senaste kungliga medlemmen att signa modellkontrakt är norska Leah Isadora Behn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Prins Nikolai av Danmark har tagit modebranschen med storm. 2018 kom hans stora genombrott efter att som 18-åring ha debuterat på catwalken under Burberrys visning i London. Efteråt skrev han kontrakt med modellagenturen Scoop models och sedan dess har såväl Burberrys och Diors catwalk liksom som stora reklamkampanjer fått kunglig glans. Och i januari i år dök prinsen upp i en golvlång rosa dunjacka under herrmodeveckan i Paris när danska Rains presenterade sin kommande höstkollektion.

Lillebror prins Felix av Danmark går i storebrors fotspår. Tidigare under våren släpptes nyheten att han var ansiktet utåt för danska Georg Jensens nya kollektion.

Norska Leah Isadora Behn blir modell

Och nu verkar det som att ytterligare en kunglig medlem ska in i modebranschen. Det är Leah Behn, dotter till prinsessan Märtha Louise av Norge och Ari Behn, som har skrivit modellkontrakt.

Leah som just fyllt 17 år har slutit upp med norska Team Models. Det meddelar både den kungliga arvingen och modellagenturen på Instagram.

Annons

”Dream come true!” skriver Leah själv i samband med att hon går ut med nyheten.

”Så stolt över dig, min kära” kommenterar mamma Märtha Louise.

Prisvinnande beauty-influencer

Leah Isadora Behn föddes 2005 och är barnbarn till Norges kung Harald och drottning Sonja. Med över 76 tusen följare på Instagram beskrivs hon idag som ett av Oslos hetaste influencer-namn. Fokus ligger på make up och hudvård och i oktober 2021 vann hon pris som årets beauty-influencer på norska Vixen Awards.

– Jag måste också tacka mamma och pappa för att de alltid stöttat mig oavsett när och oavsett vad och sagt att jag kommer att kunna göra vad som helst, sa hon när hon tog emot priset.

Om vi snart får se denna norska kunglighet visa upp kommande kollektioner på catwalken, likt danska Nikolai, får framtiden utvisa.

TV: Prinsessan Dianas stilresa genom åren

Prinsessan Dianas stilresa genom tidernaBrand logo
Prinsessan Dianas stilresa genom tiderna

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons