Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

NK öppnar vintage-avdelning i Göteborg

07 apr, 2022 
Vintagefamiljen öppnar på NK i Göteborg
I och med öppningen av Vintagefamiljen har NK i Göteborg nu sin första vintage- och second hand-avdelning. Här är allt du behöver veta om den nya satsningen!
Annons

Som ett steg i att utveckla kundupplevelsen och möta det växande intresset för cirkulärt mode slår Nordiska Kompaniet nu upp dörrarna för Vintagefamiljen. Det är första gången varuhuset öppnar en renodlad avdelning för vintage och second hand-mode.

Nu kan du shoppa vintage och second hand på NK

Det är på NK i Göteborg som du numera kommer kunna shoppa varumärken som Zadig & Voltaire, Acne och Isabel Marant i andra hand. Varuhuset själva beskriver att sortimentet har en hög modegrad, är välkurerat och vänder sig till en stilsäker och kvalitetsmedveten kund.

Vintagefamiljen öppnar på NK Göteborg

– Vi är så stolta över att kunna erbjuda en ny avdelning på NK. Många av våra kunder söker en mix av nytt och vintage där kvalitet är ledordet – det är en förutsättning för hållbarhet. Att addera Vintagefamiljen till utbudet ger våra besökare möjlighet att hitta allt de behöver hos oss på NK Göteborg, säger Dag Agård, varuhuschef, i ett pressmeddelande.

Annons

Utöver att fynda nygamla favoriter har du också möjlighet att lämna in plagg och accessoarer som du har tröttnat på eller inte längre behöver.

Det här är Vintagefamiljen

Bakom Vintagefamiljen står göteborgaren Maria Larsson, som har varit verksam inom modebranschen i över 25 år. I samma veva som hon övervägde att ta en paus från klädbranschen föddes idén om att arbeta med second hand, vilket ledde till en nytändning. Nu har Vintagefamiljen funnits i snart två år.

Från att tidigare ha legat på Södra Larmgatan känns flytten till NK som en naturlig utveckling för butiken enligt Maria Larsson.

– Vintagefamiljen är en inspirerande och levande värld. Utbudet varierar efter säsong och varje plagg handplockas med mycket kärlek och omtanke, säger hon och fortsätter:

– Genom att etablera oss som en avdelning på NK Göteborg hoppas vi att fler som är nyfikna på vintage och second hand enkelt kan förnya sin stil på ett hållbart sätt.

Annons

Den nya avdelningen hittar du sedan i slutet på februari på plan 2.

TV: Second hand i nytt ljus – så stylar du trenden

Second hand i nytt ljus – så stylar du trendenBrand logo
Second hand i nytt ljus – så stylar du trenden

Foto: NK, TT

Annons