Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Naomi Campbell släpper en kollektion med Boss

15 feb, 2024 
AvAmie Chorr
Boss presenterar sin senaste kapselkollektion, skapad i nära samarbete med den välkända supermodellen Naomi Campbell. ELLE tar en titt på kollektionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Boss presenterar sin senaste kapselkollektion, skapad i nära samarbete med den välkända supermodellen Naomi Campbell. Kollektionen är dedikerad till den eleganta resenären och inspirerad av Naomis personliga stil och preferenser – från val av nyckelplagg till färgpalett och mönster. Med exklusiva material som kashmir, kupro och lyxig jersey och kombinerar kollektionen Boss skräddarsydda arv och moderna siluetter. Det gör sig bland annat synligt i den skrynkelfria, dubbelknäppta kostymen och de följsamma plaggen.

Annons

NAOMI x Boss – EN KOLLEKTION TILLÄGNAD RESEGARDEROBEN

Kollektionen bjuder på ett gäng tidlösa nyckelplagg designade med optimal rörelsefrihet, perfekt för alla säsonger. Ytterplaggen är designade med funktionella fickor klädda med tekniskt foder (perfekt för jetsetters som snabbt och smidigt ska ta sig genom flygplatskontroller) och inkluderar fritidskläder i exklusiva material och könsneutrala designelement.

Annons

De stickade stilarna är designade för att andas under varje säsong, bland annat finns en kappa i fyrvägsstretch-ullblandning. Färgpaletten är tidlös med en twist och visar djärv lila, klassiskt svart, vitt och en mjuk mandelton. Som pricken över i:et visas även leopardmönster på bekväma set – ett mönster som är exklusivt för Naomi x Boss-kollektionen.

Kollektionen släpps idag 15 februari! Här finns hela kollektionen.

Foto: Boss

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons