Moderedaktionens bästa Milanotips

05 mars, 2015

Moderedaktionen var självklart på plats i Milano under modeveckan, vilket (såklart) dokumenterades på Instagram. För de senaste bilderna så följ oss på instagram.com/ellesverige. Här delar de med sig av sina bästa Milanotips, som de alltid ser till att besöka mellan modevisningarna. Spara till nästa resa!

Moderedaktionens Milanomåsten:

– Middagen äter vi helst på Bebel’s. Genuint italiensk krog med härlig kvarterskänsla. Deras Insalata di puntarelle är magisk.

– En annan Milanofavorit är Cala Luna som serverar den smarrigaste skaldjurspastan. Ett måste innan Dolce & Gabbanas visning till exempel. Mat före mode är obligatoriskt.

– Delikatesserna inhandlas på Peck. Utbudet svämmar över av italienska ostar och kallskuret av högsta kvalitet. Det finns även choklad, kakor och vackra tårtor. Mamma mia!

– Vi åker alltid till Marnis outlet på via 1 Filippo Tajani. Åk inte till Milano utan att besöka det här stället. Högkvalitativt till något mer humana priser.

ELLEs Cia, Lisa och Jenny testar vågade solbrillor från Pucci.

Lisa och Cia i matchande mörka kappor (och Cia lyxar till det med bara fötter i klackarna – inget vinterslask där inte).

Bebel´s

Peck

Bildkällor: ELLE:s Instagram, Bebel’s och Peck.